Шніцель з капусти з сиром і начинкою з овочів
Шніцель з білокачанної капусти з начинкою з овочів і сиру належить до австрійської кухні. В оригінальному рецепті використовується тільки сирна начинка, а я додала ще овочеву начинку з баклажанної ікри. Результатом я залишилася задоволена і вирішила поділитися своїм рецептом з фото і покроково зробленим описом кожного етапу, щоб показати, як легко приготувати австрійський шніцель з капусти з сиром.
Складові:
- 600 грам білокачанної капусти;
- 300 грам м'якого сиру;
- 1 зубчик часнику;
- 1 пучок петрушки (тільки листя);
- 1 ч.ложка сухого орегано;
- 2-3 грами меленого чорного перцю;
- 5 грам дрібної морської солі;
- 1 ст.ложка 52% -57% майонезу;
- 1 ст.ложка горіхів кешью;
- 3 столові ложки баклажанної ікри.
Для панірування:
- 2 столові ложки пшеничного борошна;
- 2 шт курячих яєць С-1;
- 4 столові ложки сухарів для панірування;
- рослинне масло для фритюру.
зміст
- 1 Як приготувати шніцель з капусти з сиром і начинкою з овочів
- 1.1 Як готувати сирну начинку
- 1.2 Як посмажити шніцель на сковороді
Як приготувати шніцель з капусти з сиром і начинкою з овочів
Приготування шніцеля з капусти почнемо з підготовки листя. У киплячу підсолену воду опускаємо листя капусти, які відокремлюємо від цілого качана. Ми залишаємо їх там, на 1-1,5 хвилини, виймаємо і розкладаємо їх на обробній дошці. Наносимо спеції (перець і орегано) пробиваємо листя тендерайзери, щоб спеції мали можливість просочити лист зсередини.
Як готувати сирну начинку
Кешью обсмажуємо на сковороді, охолоджуємо і рубаємо ножем на дошці. Листя петрушки дрібно нарізаємо, а часник продавлюємо через прес для часнику. Сир тремо на крупній тертці. З'єднуємо все компоненти в одній мисочці і додаємо до них майонез, перемішуємо. Проста і смачна начинка з сиру готова.
На центр капустяного листа (я використовувала по два листа) кладемо одну ложку сирної начинки і звертаємо його конвертиком.
На деякі листи я поклала баклажанну ікру і також звернула конвертиком.
Як посмажити шніцель на сковороді
Ставимо прогріватися рослинне масло на сковороді. Перед тим як смажити шніцель його потрібно панірувати. Для цього беремо шніцель з капусти і обвалюють його в мисочці з борошном, потім, в мисочці з збовтаним яйцем і, в останню чергу, в мисочці з панірувальними сухарями. Кладемо в розпечене масло і з усіх боків обсмажуємо до хрусткої скоринки золотистого кольору. Смажити потрібно з двох сторін.
Викладаємо гарячі шніцелі на тарілку, присипаємо рубаною петрушкою і пригощаємося.
На цьому фото капустяний шніцель з овочами.
А ось і капустяний шніцель з сиром. Погодьтеся, що з такою спокусливою і смачною закускою ніякої пост не страшний. &# 128521;