Наш рецепт » Закуски » Шніцель з капусти з сиром і начинкою з овочів

Шніцель з капусти з сиром і начинкою з овочів

Шніцель з білокачанної капусти з начинкою з овочів і сиру належить до австрійської кухні. В оригінальному рецепті використовується тільки сирна начинка, а я додала ще овочеву начинку з баклажанної ікри. Результатом я залишилася задоволена і вирішила поділитися своїм рецептом з фото і покроково зробленим описом кожного етапу, щоб показати, як легко приготувати австрійський шніцель з капусти з сиром.

Складові:

  • 600 грам білокачанної капусти;
  • 300 грам м'якого сиру;
  • 1 зубчик часнику;
  • 1 пучок петрушки (тільки листя);
  • 1 ч.ложка сухого орегано;
  • 2-3 грами меленого чорного перцю;
  • 5 грам дрібної морської солі;
  • 1 ст.ложка 52% -57% майонезу;
  • 1 ст.ложка горіхів кешью;
  • 3 столові ложки баклажанної ікри.

Для панірування:

  • 2 столові ложки пшеничного борошна;
  • 2 шт курячих яєць С-1;
  • 4 столові ложки сухарів для панірування;
  • рослинне масло для фритюру.

зміст

  • 1 Як приготувати шніцель з капусти з сиром і начинкою з овочів
  • 1.1 Як готувати сирну начинку
  • 1.2 Як посмажити шніцель на сковороді

Як приготувати шніцель з капусти з сиром і начинкою з овочів

Приготування шніцеля з капусти почнемо з підготовки листя. У киплячу підсолену воду опускаємо листя капусти, які відокремлюємо від цілого качана. Ми залишаємо їх там, на 1-1,5 хвилини, виймаємо і розкладаємо їх на обробній дошці. Наносимо спеції (перець і орегано) пробиваємо листя тендерайзери, щоб спеції мали можливість просочити лист зсередини.

Шніцель з капусти з сиром і начинкою з овочів

Як готувати сирну начинку

Кешью обсмажуємо на сковороді, охолоджуємо і рубаємо ножем на дошці. Листя петрушки дрібно нарізаємо, а часник продавлюємо через прес для часнику. Сир тремо на крупній тертці. З'єднуємо все компоненти в одній мисочці і додаємо до них майонез, перемішуємо. Проста і смачна начинка з сиру готова.

Шніцель з капусти з сиром і начинкою з овочів

На центр капустяного листа (я використовувала по два листа) кладемо одну ложку сирної начинки і звертаємо його конвертиком.

Шніцель з капусти з сиром і начинкою з овочів

На деякі листи я поклала баклажанну ікру і також звернула конвертиком.

Шніцель з капусти з сиром і начинкою з овочів

Як посмажити шніцель на сковороді

Ставимо прогріватися рослинне масло на сковороді. Перед тим як смажити шніцель його потрібно панірувати. Для цього беремо шніцель з капусти і обвалюють його в мисочці з борошном, потім, в мисочці з збовтаним яйцем і, в останню чергу, в мисочці з панірувальними сухарями. Кладемо в розпечене масло і з усіх боків обсмажуємо до хрусткої скоринки золотистого кольору. Смажити потрібно з двох сторін.

Шніцель з капусти з сиром і начинкою з овочів

Викладаємо гарячі шніцелі на тарілку, присипаємо рубаною петрушкою і пригощаємося.

Шніцель з капусти з сиром і начинкою з овочів

На цьому фото капустяний шніцель з овочами.

Шніцель з капусти з сиром і начинкою з овочів

А ось і капустяний шніцель з сиром. Погодьтеся, що з такою спокусливою і смачною закускою ніякої пост не страшний. &# 128521;

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору