Курячий шніцель в паніровці з яйця з сиром і сухарів
Ароматний курячий шніцель в паніровці з яйця з сиром і сухарів підійде в якості м'ясної закуски до будь-якого застілля. Блюдо готується вкрай швидко і просто. До того ж, шніцель з курячого філе в сирній паніровці можна заморозити і обсмажити тоді, коли це буде потрібно. Покроково офрмление рецепт з фото демонструє як правильно зробити шніцель з курячої грудки на сковороді.
Складові:
- куряча грудка - 1 шт .;
- борошно - 70 гр;
- орегано - 5 гр;
- сулугуні - 30 гр;
- сіль за смаком;
- паприка - 1/2 ч.л .;
- панірувальні сухарі - 50 гр;
- чорний перець - 3 гр;
- яйце - 1 шт .;
- італійські трави - 5 гр.
Як приготувати курячий шніцель в паніровці з яйця з сиром і сухарів
Приготування починаємо з підготовки курячого філе. Курячі грудки слід добре вимити, видалити плівки, і розрізати уздовж на дві частини. Шматочки повинні бути досить товсті, але, якщо грудка велика, можна розрізати на три або більше скибочок.
Відбити грудку за допомогою харчової плівки, щоб зберегти цілісність шматочків.
Посолити і гарненько поперчити шматочки.
Сухарі змішати зі спеціями.
Сир сулугуні натерти.
З'єднати сир зі збитим яйцем.
Обваляти філе в підготовлених сумішах в наступному порядку: борошно, яйце з сиром і пряні сухарі.
Обсмажити готовий шніцель на сковороді з двох сторін.
Хрусткий і ароматний курячий шматочок посипати зеленню за смаком.
Готову страву подавати з зеленню кропу, базиліка або петрушки. Можна доповнити соусом, тостами, овочевим салатом або улюбленим гарніром.
Така м'ясна закуска чудово доповнить будь-який святковий стіл, підійде до сніданку, вечері чи для перекусу. Готується блюдо дуже швидко - всього 20 хвилин і смачний хрусткий курячий шніцель в паніровці з яйця з сиром і сухарів на вашому столі!