Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Хрусткі нагетси з курки в домашніх умовах

Хрусткі нагетси з курки в домашніх умовах

Смачні і красиві золотисті і хрусткі нагетси з курячої грудки приготовлені вдома, стануть відмінною закускою для будь-якого приводу. Вони будуть доречні і в якості закуски до будь-якого застілля, і в якості закуски разом зі снеки або піцою при перегляді кіно або спортивного матчу. Домашні нагетси з курки ви теж зможете приготувати вдома використовуючи мій доступний і покроково оформлений рецепт з фото.

Складові:

Хрусткі нагетси з курки в домашніх умовах

  • борошно - 100 гр;
  • куряча грудка - 1 шт .;
  • орегано - за смаком;
  • яйце - 1 шт .;
  • паприка - 1 ч.л .;
  • панірувальний сухарі - 60 гр;
  • сіль за смаком.

Як приготувати нагетси з курки в хрусткій паніровці

Приготування цієї хрусткою м'ясної закуски почнемо з того, що куряче філе потрібно добре промити і обсушити паперовим рушником.

Хрусткі нагетси з курки в домашніх умовах

Нарізаємо грудинку на довгасті невеликі шматочки як на фото.

Хрусткі нагетси з курки в домашніх умовах

Тепер, потрібно посипати шматочки орегано і сіллю. Змішати панірувальні сухарі з паприкою, щоб колір наггетсів був красивий і рум'яний. Також, слід додати до сухарів трохи орегано. Гарненько обваляти шматочки курки в борошні.

Хрусткі нагетси з курки в домашніх умовах

В окремому посуді збити яйце з дрібкою солі. Потім, занурити кожен шматочок в яєчну суміш і обваляти в панірувальних сухарях з паприкою.

Хрусткі нагетси з курки в домашніх умовах

Обсмажити курячі нагетси на сковорідці або у фритюрі.

Хрусткі нагетси з курки в домашніх умовах

Готові хрусткі шматочки курочки викласти на блюдо і дати м'ясного ласощів трохи охолонути.

Хрусткі нагетси з курки в домашніх умовах

Подавати хрустке і ароматне блюдо з улюбленим соусом до столу!

Хрусткі нагетси з курки в домашніх умовах

Подавати таку страву варто теплим, доповнивши вашим улюбленим соусом, сальсою або тартаром. Справедливості заради треба сказати, що домашні нагетси з курки залишаються смачним і в холодному вигляді. Одним словом, блюдо просто універсально, а готується дуже швидко - 10 хвилин і ... смачні хрусткі курячі шматочки на вашому столі!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору