Хрусткі нагетси з курки в домашніх умовах
Смачні і красиві золотисті і хрусткі нагетси з курячої грудки приготовлені вдома, стануть відмінною закускою для будь-якого приводу. Вони будуть доречні і в якості закуски до будь-якого застілля, і в якості закуски разом зі снеки або піцою при перегляді кіно або спортивного матчу. Домашні нагетси з курки ви теж зможете приготувати вдома використовуючи мій доступний і покроково оформлений рецепт з фото.
Складові:
- борошно - 100 гр;
- куряча грудка - 1 шт .;
- орегано - за смаком;
- яйце - 1 шт .;
- паприка - 1 ч.л .;
- панірувальний сухарі - 60 гр;
- сіль за смаком.
Як приготувати нагетси з курки в хрусткій паніровці
Приготування цієї хрусткою м'ясної закуски почнемо з того, що куряче філе потрібно добре промити і обсушити паперовим рушником.
Нарізаємо грудинку на довгасті невеликі шматочки як на фото.
Тепер, потрібно посипати шматочки орегано і сіллю. Змішати панірувальні сухарі з паприкою, щоб колір наггетсів був красивий і рум'яний. Також, слід додати до сухарів трохи орегано. Гарненько обваляти шматочки курки в борошні.
В окремому посуді збити яйце з дрібкою солі. Потім, занурити кожен шматочок в яєчну суміш і обваляти в панірувальних сухарях з паприкою.
Обсмажити курячі нагетси на сковорідці або у фритюрі.
Готові хрусткі шматочки курочки викласти на блюдо і дати м'ясного ласощів трохи охолонути.
Подавати хрустке і ароматне блюдо з улюбленим соусом до столу!
Подавати таку страву варто теплим, доповнивши вашим улюбленим соусом, сальсою або тартаром. Справедливості заради треба сказати, що домашні нагетси з курки залишаються смачним і в холодному вигляді. Одним словом, блюдо просто універсально, а готується дуже швидко - 10 хвилин і ... смачні хрусткі курячі шматочки на вашому столі!