Салат з пекінської капусти, з огірком, ковбасою і майонезом - смачний і легкий
Пекінська капуста має досить «привабливу» структуру, з якої господарочкам зручно працювати. Крім того, цей сорт капусти відмінно гармонує з багатьма інгредієнтами. Це її гастрономічне властивість щосили використовується при готуванні різноманітних салатів. Ось одна з кулінарних варіацій такого блюда. Легкий і дуже смачний майонезний салат з пекінської капусти, з огірком, ковбасою вам допоможе швидко зробити мій крок за кроком оформлений рецепт з фото.
Складові:
- капуста пекінська - 100 гр;
- ковбаса варена - 100 гр;
- яйце куряче (стандартне) - 2 шт .;
- свіжий огірок - 1 шт .;
- зелень (на розсуд) - за смаком;
- сіль - за бажанням;
- будь-який майонез - 3 ст. л.
Як приготувати салат з пекінської капусти, з огірком, ковбасою і майонезом
З пропонованих для салатного блюда продуктів потрібно тільки відварити курячі яйця. Процес багато часу, як відомо, не займає, тому салат можна сміливо називати «швидким». Отже, поки остуджуються варені яйця, на обробній поверхні шаткуємо пекінську капусту.
Ковбасу (у мене - варена, але можна і копчену взяти) нарізаємо соломкою.
Перш, ніж подрібнити смужками огірочок, з нього видаляємо шкірку. Огіркову нарізку відправляємо в салатник.
Очищені яйця рубаємо, перекладаємо до інгредієнтів.
Додаємо будь-яку свіжу подрібнену зелень.
Заправляємо підготовлені компоненти салату майонезом (можна будь-яким), приправляємо на свій смак сіллю.
Гарненько, але без натиску перемішуємо.
Простенький, але смачний салат з пекінської капусти, з огірком, ковбасою і майонезом до подачі готовий!
Пригощайтеся і діліться рецептом!