Бездріжджовий пиріг з м'ясом і сирним соусом в духовці
Такий простий і смачний бездріжджовий пиріг з м'ясом і сирним соусом виступає гарячим і головним блюдом на столі. Найкраще сервірувати його будь-яким овочевим салатом або асорті з овочевої нарізки. Якщо тісто приготувати заздалегідь і залишити його полежати в холодильнику, то у вас на приготування цього м'ясного пирога піде не більше 40 хвилин. Покроково оформлений рецепт з фото демонструє приготування.
Перелік інгредієнтів для приготування смачного пирога з м'ясом дуже простий.
Для дріжджового тіста:
- 450 грам пшеничного борошна клас екстра або в / с;
- 1/2 ч. Ложки дрібної солі;
- 1 ст. ложка EV оливкового масла;
- 1 куряче яйце калібр Д-1;
- 220 мл питної води.
Для м'ясної начинки:
- 1 середня цибулина;
- 150 г відвареного курячого філе;
- 150 г відвареної телятини;
- 1,5 грама солі;
- 1 грам меленого перцю;
- 1 порція сирного соусу для салату (без гірчиці).
зміст
- 1 Як спекти пиріг з м'ясом з дріжджового тіста в духовці
- 1.1 Як приготувати бездріжджове тісто для пирога
- 1.2 Як зробити м'ясну начинку для пирога
- 1.3 Як зібрати і піч бездріжджовий пиріг з м'ясом
Як спекти пиріг з м'ясом з дріжджового тіста в духовці
Як приготувати бездріжджове тісто для пирога
Насипаємо борошно на робочу поверхню і посипаємо її сіллю. Робимо лунку-поглиблення посередині борошна. В окремому склянці від блендера збиваємо яйце з маслом, а потім, вливаємо до них воду і ще раз збиваємо. Тепер, вміст склянки виливаємо обережно в лунку і замішуємо тісто до щільного стану, скачуємо його в кулю. Поки будемо готувати начинку, тісто потрібно накрити плівкою.
Як зробити м'ясну начинку для пирога
Розбираємо на шматочки відварне теляче і куряче м'ясо, перемішуємо їх разом. На оливковій олії пасеруємо півкільця цибулі. Коли цибуля досяг прозорого стану, додаємо в сковороду м'ясні шматочки і обсмажуємо все разом близько двох хвилин.
Як зібрати і піч бездріжджовий пиріг з м'ясом
Духовку включаємо в режим піци або на 200 ° С.
Тісто ділимо на чотири частини. Всю скляну форму промазуємо вершковим маслом. Розкачуємо одну частину тіста в пласт за розміром форми і кладемо його на дно форми. Я розгортаю нижній шар тіста з невеликим запасом, тоді соус не буде витікати за межі пирога.
Змащуємо сирним соусом шар тіста і викладаємо 1/3 частина начинки на соус.
Продовжуємо збирати пиріг шар за шаром, як описано вище: тісто, соус, м'ясна начинка. Останній (верхній) шар тіста просто рясно змащуємо сирним соусом. Можна посипати свіжої або сушеної зеленню.
Отпекаем бездріжджовий пиріг з м'ясом на середньому рівні духовки 25 хвилин.
Саме час нарізати наш листковий м'ясний пиріг з дріжджового тіста і подати його до столу. Я накрила його овочевим салатом з гірчичним соусом.
Вам може здатися, що такий листковий м'ясний пиріг з дріжджового тіста схожий на італійську лазанью, але приготувавши, ви зрозумієте, що схожість тільки зовнішня.