Наш рецепт » Другі страви » Бездріжджовий пиріг з м'ясом і сирним соусом в духовці

Бездріжджовий пиріг з м'ясом і сирним соусом в духовці

Такий простий і смачний бездріжджовий пиріг з м'ясом і сирним соусом виступає гарячим і головним блюдом на столі. Найкраще сервірувати його будь-яким овочевим салатом або асорті з овочевої нарізки. Якщо тісто приготувати заздалегідь і залишити його полежати в холодильнику, то у вас на приготування цього м'ясного пирога піде не більше 40 хвилин. Покроково оформлений рецепт з фото демонструє приготування.

Перелік інгредієнтів для приготування смачного пирога з м'ясом дуже простий.

Для дріжджового тіста:

  • 450 грам пшеничного борошна клас екстра або в / с;
  • 1/2 ч. Ложки дрібної солі;
  • 1 ст. ложка EV оливкового масла;
  • 1 куряче яйце калібр Д-1;
  • 220 мл питної води.

Для м'ясної начинки:

  • 1 середня цибулина;
  • 150 г відвареного курячого філе;
  • 150 г відвареної телятини;
  • 1,5 грама солі;
  • 1 грам меленого перцю;
  • 1 порція сирного соусу для салату (без гірчиці).

зміст

  • 1 Як спекти пиріг з м'ясом з дріжджового тіста в духовці
  • 1.1 Як приготувати бездріжджове тісто для пирога
  • 1.2 Як зробити м'ясну начинку для пирога
  • 1.3 Як зібрати і піч бездріжджовий пиріг з м'ясом

Як спекти пиріг з м'ясом з дріжджового тіста в духовці

Як приготувати бездріжджове тісто для пирога

Насипаємо борошно на робочу поверхню і посипаємо її сіллю. Робимо лунку-поглиблення посередині борошна. В окремому склянці від блендера збиваємо яйце з маслом, а потім, вливаємо до них воду і ще раз збиваємо. Тепер, вміст склянки виливаємо обережно в лунку і замішуємо тісто до щільного стану, скачуємо його в кулю. Поки будемо готувати начинку, тісто потрібно накрити плівкою.

Бездріжджовий пиріг з м'ясом і сирним соусом в духовці

Як зробити м'ясну начинку для пирога

Розбираємо на шматочки відварне теляче і куряче м'ясо, перемішуємо їх разом. На оливковій олії пасеруємо півкільця цибулі. Коли цибуля досяг прозорого стану, додаємо в сковороду м'ясні шматочки і обсмажуємо все разом близько двох хвилин.

Бездріжджовий пиріг з м'ясом і сирним соусом в духовці

Як зібрати і піч бездріжджовий пиріг з м'ясом

Духовку включаємо в режим піци або на 200 ° С.

Тісто ділимо на чотири частини. Всю скляну форму промазуємо вершковим маслом. Розкачуємо одну частину тіста в пласт за розміром форми і кладемо його на дно форми. Я розгортаю нижній шар тіста з невеликим запасом, тоді соус не буде витікати за межі пирога.

Бездріжджовий пиріг з м'ясом і сирним соусом в духовці

Змащуємо сирним соусом шар тіста і викладаємо 1/3 частина начинки на соус.

Бездріжджовий пиріг з м'ясом і сирним соусом в духовці

Продовжуємо збирати пиріг шар за шаром, як описано вище: тісто, соус, м'ясна начинка. Останній (верхній) шар тіста просто рясно змащуємо сирним соусом. Можна посипати свіжої або сушеної зеленню.

Бездріжджовий пиріг з м'ясом і сирним соусом в духовці

Отпекаем бездріжджовий пиріг з м'ясом на середньому рівні духовки 25 хвилин.

Бездріжджовий пиріг з м'ясом і сирним соусом в духовці

Саме час нарізати наш листковий м'ясний пиріг з дріжджового тіста і подати його до столу. Я накрила його овочевим салатом з гірчичним соусом.

Бездріжджовий пиріг з м'ясом і сирним соусом в духовці

Вам може здатися, що такий листковий м'ясний пиріг з дріжджового тіста схожий на італійську лазанью, але приготувавши, ви зрозумієте, що схожість тільки зовнішня.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору