Наш рецепт » М'ясні страви » Англійська ростбіф з яловичини

Англійська ростбіф з яловичини

Такий англійський ростбіф з яловичини, якщо вживати більш зрозумілі для нас слова, можна назвати просто - яловичина запечена шматком в духовці. Але, погодьтеся, що англійська назва більш короткий і ємне. &# 128521; Рецепт ростбіфа, також, простий і приготувати таке смачне м'ясо можуть і наші господині.

Англійська ростбіф з яловичини

Як приготувати класичний ростбіф з яловичини

Яловичу вирізку очищаємо від плівок і сухожиль, промиваємо, відбиваємо, солимо, перчимо і змащуємо рослинним маслом.

М'ясо укладаємо на решітку, попередньо змащену олією, і ставимо в духовку. Під грати встановлюємо деко для збору соку. При високій температурі в духовці м'ясо обсмажуємо до коричневого кольору близько 10 хвилин, потім перевертаємо і обсмажуємо при тій же температурі ще 10 хвилин.

У деко доливаємо гарячу воду. Температуру обсмажування поступово знижуємо. Допікаємо на повільному вогні ще хвилин 30-40. Готове м'ясо всередині має бути рожевого кольору.

Нарізаємо ростбіф тонкими пластами. В англійській кухні таке блюдо з тушкованого м'яса прийнято подавати з відвареними овочами, качанний салатом, йоркширським пудингом. Сік від смаження подають окремо.

Зауважимо, що англійський ростбіф з яловичини можна готувати і на сковороді.

Рецепт приготування розрахований на 4 порції для яких потрібно:

яловичина - 1000 г,

рослинне масло або жир,

сіль, перець за смаком.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Боккончікі м'ясні
Боккончікі м'ясні
Боккончіні - так в Італії називають сир Моцареллу, зроблений у вигляді кульок, розміром з невелике яйце або великий волоський горіх.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору