Наш рецепт » Закуски » М'ясні рулетики з начинкою з маслин і моркви, запечені на шпажках в духовці

М'ясні рулетики з начинкою з маслин і моркви, запечені на шпажках в духовці

Будь-господині хочеться, що б на святковому столі страви були не тільки смачні, але і щоб виглядали вони презентабельно. Невеликі м'ясні рулетики з начинкою з маслин і моркви, запечені на шпажках в духовці пропоную господаркам зробити разом зі мною. Приготування оригінальної закуски я покроково описала в своєму фото-рецепті. Такі запечені в духовці рулетики на шпажках виглядають дуже красиво і своїм вишуканим смаком не розчарують навіть найвибагливішого гурмана.

Складові:

М'ясні рулетики з начинкою з маслин і моркви, запечені на шпажках в духовці

  • М'ясний биток - 700 гр;
  • Соєвий соус - 50 мл;
  • Приправи для м'яса - 1 ст.л .;
  • Морква - 1 шт .;
  • Маслини (без кісточок) - 300 гр.

Щоб зробити це блюдо можна взяти свинячий биток або менш жирний биток з молодої телятини (як у мене в рецепті). Соєвий соус і приправи для м'яса вибирайте на свій розсуд.

Як приготувати м'ясні рулетики з начинкою в духовці

І так, почнемо готувати наш блюдо, звичайно ж, з оброблення м'яса. Нарізаємо його гострим ножем поперек волокон пластинами, товщиною, приблизно, в сантиметр.

М'ясні рулетики з начинкою з маслин і моркви, запечені на шпажках в духовці

Потім, кухонним молоточком відбиваємо м'ясо з двох сторін.

М'ясні рулетики з начинкою з маслин і моркви, запечені на шпажках в духовці

Не забувайте, що з отбівнушек ми будемо формувати м'ясні рулети, тому, м'ясо відбиваємо акуратно, що б шматочки залишалися целенькая.

Далі відбиті шматочки м'яса нам потрібно замаринувати в соєвому соусі і спеціях. У глибоку миску кладемо м'ясо (по одному шматочку), посипаємо його приправою і скроплюємо соєвим соусом.

М'ясні рулетики з начинкою з маслин і моркви, запечені на шпажках в духовці

Шматочки м'яса складені один на одного залишаємо промаринуватися при кімнатній температурі на двадцять хвилин, а тим часом, займемося підготовкою начинки для міні-рулетів.

М'ясні рулетики з начинкою з маслин і моркви, запечені на шпажках в духовці

Морква очищаємо і нарізаємо спочатку тонкими пластинками, а потім соломкою.

М'ясні рулетики з начинкою з маслин і моркви, запечені на шпажках в духовці

Морква в рулеті нам потрібна для того, щоб нанизати на неї оливки, тому намагайтеся соломку нарізати не дуже товсту.

Тепер беремо чорні маслини без кісточки і нанизуємо їх по дві штучки на соломку з моркви.

М'ясні рулетики з начинкою з маслин і моркви, запечені на шпажках в духовці

Маслини, нанизані на моркву, кладемо на край м'яса.

М'ясні рулетики з начинкою з маслин і моркви, запечені на шпажках в духовці

Акуратно загортаємо м'ясної рулетик. Таким чином формуємо і інші підготовлені шматочки м'яса.

М'ясні рулетики з начинкою з маслин і моркви, запечені на шпажках в духовці

Щоб наші рулети розгорнулися під час запікання в духовці їх потрібно закріпити. Зробити це можна різними способами. Деякі господині обертають кожен м'ясної рулетик фольгою. Так само можна шматочки м'яса щільно обмотати білими нитками.

Я вирішила рулети нанизати на дерев'яні шпажки. Перед нанизування рулетів дерев'яні шпажки нам потрібно на п'ять хвилин залити окропом.

М'ясні рулетики з начинкою з маслин і моркви, запечені на шпажках в духовці

Далі, беремо дві шпажки і скріплюємо ними рулети, як показано на фото.

М'ясні рулетики з начинкою з маслин і моркви, запечені на шпажках в духовці

М'ясні рулети на шпажках укладаємо на лист для запікання з високими бортами застелений фольгою.

М'ясні рулетики з начинкою з маслин і моркви, запечені на шпажках в духовці

Ставимо деко в розігріту духовку і запікаємо м'ясні рулетики з начинкою на середньому вогні протягом тридцяти хвилин. Якщо м'ясо підгоратиме (залежить від духовки), то налийте в деко стакан води.

Ось так виглядає закручене м'ясо на шпажках відразу після запікання.

М'ясні рулетики з начинкою з маслин і моркви, запечені на шпажках в духовці

Перед подачею страви шпажки потрібно вийняти. Презентуємо гостям наші апетитні і дуже смачні м'ясні рулетики з начинкою з маслин і моркви на тарілці прикрашеної зеленню.

М'ясні рулетики з начинкою з маслин і моркви, запечені на шпажках в духовці

Злегка остигнула закуску можна подавати і нарізаною.

М'ясні рулетики з начинкою з маслин і моркви, запечені на шпажках в духовці

Помилуйтеся як красиво виглядає всередині рулету яскраво-помаранчева морквина в поєднанні з маслинами. М'ясні рулетики з начинкою не тільки апетитно виглядають, але ще і дуже смачні. Приємного всім апетиту!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Боккончікі м'ясні
Боккончікі м'ясні
Боккончіні - так в Італії називають сир Моцареллу, зроблений у вигляді кульок, розміром з невелике яйце або великий волоський горіх.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору