Наш рецепт » Другі страви » Картопля з ковбасою в горщику - запечена картопля по-мисливські

Картопля з ковбасою в горщику - запечена картопля по-мисливські

Пікантний картопля по-мисливські запечений в духовці з ковбаскою і фрикадельками - відмінно доповнить легкі овочеві салати або закуски. Блюдо універсальне і відмінно впишеться в будь-яке меню. Проста в приготуванні і дуже смачна картопля з ковбасою в горщику відрізняється пряним підкопченим ароматом і гармонійними смаковими якостями. Покроково оформлений рецепт з фото демонструє важливі етапи приготування смачного і ситного страви в горщиках.

Складові:

Картопля з ковбасою в горщику - запечена картопля по-мисливські

  • зелень - 5 гр;
  • картопля - 4 шт .;
  • сіль;
  • фрикадельки - 4 шт. ;
  • цибуля - 1 шт .;
  • спеції;
  • масло рослинне - для обсмажування;
  • морква терта - 2 ст.л .;
  • перець чорний мелений;
  • ковбаса копчена - 40 гр.

Як приготувати картоплю з ковбасою в горщику

Приготування почнемо з того, що пасеруємо на олії рубаний лук і терту моркву.

Картопля з ковбасою в горщику - запечена картопля по-мисливські

Як тільки овочі підрум'яняться, потрібно додати нарізану напівколами ковбасу і фрикадельки з курячого фаршу. Ковбаса в даному рецепті використана в різновиди салямі - «Посольська». Фрикадельки домашні, зроблені з курячого фаршу, спецій, часнику, масла вершкового та цибулі.

Картопля з ковбасою в горщику - запечена картопля по-мисливські

На наступному етапі потрібно подрібнити картоплю на кубики. Одна картоплина із загальної кількості заявленого в рецепті повинна бути попередньо відвареної - це дасть густу підливу і густу консистенцію страви.

Картопля з ковбасою в горщику - запечена картопля по-мисливські

Викласти картоплю в горщик з глини і всипати спеції, сіль і перець. Гарненько перемішати суміш.

Картопля з ковбасою в горщику - запечена картопля по-мисливські

Поверх картоплі викласти зажарку з овочів, ковбаски і фрикадельок.

Картопля з ковбасою в горщику - запечена картопля по-мисливські

Посипати блюдо рубаним кропом. Тепер, варто накрити горщик кришкою або листом фольги і відправити в духовку нагріту до цього часу на 180 градусів. Запікається картопля по-мисливські не менше 45 хвилин.

Картопля з ковбасою в горщику - запечена картопля по-мисливські

Ароматне і ситне печеня - картопля з ковбасою в горщику - готово!

Картопля з ковбасою в горщику - запечена картопля по-мисливські

Приготування картоплі по-мисливські відрізняється універсальністю, так як блюдо можна запікати в духовці, розклавши по горщикам, готувати на сковороді або ж готувати в казані на природі. Така картопля з ковбасою в горщику своїм пікантним підкопченим аромат нагадує про захоплюючі походи, привали в лісі або просто про пікніки на природі. Всього година часу і ... ароматний простий гарнір готовий до подачі!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Салат з корейською морквою, ковбасою і сухариками - смачний майонезний салат
Салат з корейською морквою, ковбасою і сухариками - смачний майонезний салат
Корейська морквина - відмінна закуска при будь-якому випадку, в тому числі, і святковому. Цей продукт хороший і в самостійному вигляді, так і як доповнення до інших інгредієнтів будь-якого блюда,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору