Молода картопля з беконом і часником - смачно і просто
Пропонований сьогодні молода картопля з беконом і часником, цілком, може бути самостійною трапезою. Такий картопляний гарнір легкий в приготуванні, готується всього за чверть години і має гармонійний пікантним смаком, який ідеально доповнить багато овочеві, м'ясні і рибні страви. Досить просто підібрати ароматні спеції, ніжне і смачне м'ясо, освоїти мій крок за кроком оформлений рецепт з фото ... і пікантне блюдо з картоплі готове!
Складові:
- картопля молода - 500 гр;
- бекон - 150 гр;
- сіль за смаком;
- цибуля - 1 шт .;
- спеції - за смаком;
- часник - 3 зубчики;
- петрушка - невеликий пучок.
Як приготувати молоду картоплю з беконом і часником
Починаючи приготування, потрібно очистити молоду картоплю або ж залишити з шкіркою, якщо овоч досить молодий. Нарубати коренеплід на шматочки, залити водою і відварити до повної готовності.
Тим часом, варто подрібнити на не великі смужки бекон, очищену цибулину і часник.
Пасерувати компоненти без масла на сковорідці. Жиру витопився з бекону буде цілком достатньо.
нашаткувати зелень.
Додати до поджарістая бекону і часничком відварену картоплю і трохи підсмажити коренеплід.
Всипати петрушку, спеції за смаком і сіль. Довести страву до готовності і смаку, періодично помішуючи.
Подавати ароматну картопельку до столу разом з легким овочевим салатом і ніжними овочевими закусками.
Ніжний і дуже смачний молода картопля з беконом і підсмажений часничком відмінно доповнить будь-яке застілля - повсякденне, на пікніку, святкове. Гарнір дуже ситний, ароматний і універсальний.