Наш рецепт » Гарніри » Молода картопля з беконом і часником - смачно і просто

Молода картопля з беконом і часником - смачно і просто

Пропонований сьогодні молода картопля з беконом і часником, цілком, може бути самостійною трапезою. Такий картопляний гарнір легкий в приготуванні, готується всього за чверть години і має гармонійний пікантним смаком, який ідеально доповнить багато овочеві, м'ясні і рибні страви. Досить просто підібрати ароматні спеції, ніжне і смачне м'ясо, освоїти мій крок за кроком оформлений рецепт з фото ... і пікантне блюдо з картоплі готове!

Складові:

Молода картопля з беконом і часником - смачно і просто

  • картопля молода - 500 гр;
  • бекон - 150 гр;
  • сіль за смаком;
  • цибуля - 1 шт .;
  • спеції - за смаком;
  • часник - 3 зубчики;
  • петрушка - невеликий пучок.

Як приготувати молоду картоплю з беконом і часником

Починаючи приготування, потрібно очистити молоду картоплю або ж залишити з шкіркою, якщо овоч досить молодий. Нарубати коренеплід на шматочки, залити водою і відварити до повної готовності.

Молода картопля з беконом і часником - смачно і просто

Тим часом, варто подрібнити на не великі смужки бекон, очищену цибулину і часник.

Молода картопля з беконом і часником - смачно і просто

Пасерувати компоненти без масла на сковорідці. Жиру витопився з бекону буде цілком достатньо.

Молода картопля з беконом і часником - смачно і просто

нашаткувати зелень.

Молода картопля з беконом і часником - смачно і просто

Додати до поджарістая бекону і часничком відварену картоплю і трохи підсмажити коренеплід.

Молода картопля з беконом і часником - смачно і просто

Всипати петрушку, спеції за смаком і сіль. Довести страву до готовності і смаку, періодично помішуючи.

Молода картопля з беконом і часником - смачно і просто

Подавати ароматну картопельку до столу разом з легким овочевим салатом і ніжними овочевими закусками.

Молода картопля з беконом і часником - смачно і просто

Ніжний і дуже смачний молода картопля з беконом і підсмажений часничком відмінно доповнить будь-яке застілля - повсякденне, на пікніку, святкове. Гарнір дуже ситний, ароматний і універсальний.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами
Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами
Смачна піца стала улюбленим блюдом не тільки італійців, але і наших співвітчизників. Є безліч способів приготувати домашню піцу, пропоную вам ще одну кулінарну варіацію, в якій використовується
Куряча грудка запечена в пиві, шпигована беконом, часником і перцем
Куряча грудка запечена в пиві, шпигована беконом, часником і перцем
Буває в природі їжа за визначенням чоловіча: стейки, відбивні з кров'ю, шашлики та інше в тому ж грубому і ситно дусі. На противагу їй, прекрасною половиною людства культивується їжа суто жіноча

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору