Наш рецепт » Перші страви » Суп чорба з квасолею і курячими фрикадельками

Суп чорба з квасолею і курячими фрикадельками

Пікантний суп чорба - це наваристі страва, популярне в багатьох середземноморських країнах, з яскравим ароматом і приємним кисло-солодким смаком. Суп дуже наваристий, ситний і поживний. З сирої квасолі готується страва близько двох годин, але якщо використовувати заздалегідь відварену або консервовану квасолю, то час варіння значно скоротиться. У будь-якому випадку, кінцевий результат вартий витрачених часу і зусиль. Сьогоднішній крок за кроком оформлений рецепт з фото демонструє як зварити суп чорба з квасолею і фрикадельками. Рецепт взято з румунської кухні.

Складові:

Суп чорба з квасолею і курячими фрикадельками

  • курячий фарш - 200 гр;
  • зелена цибуля - невеликий пучок;
  • квасоля - 150 гр;
  • картопля - 3 шт .;
  • томати - 1 шт .;
  • спеції - за смаком;
  • борошно - 25 гр;
  • томатний сік - 150 мл;
  • часник - 2 зубчики;
  • морква - 1/2 шт .;
  • зелень кропу - невеликий пучок.

Як приготувати чорбу з квасолею і курячими фрикадельками

Спершу, потрібно замочити квасолю і залишити на цілу ніч. З ранку потрібно злити воду і промити бобові. Тепер, можна відправити квасоля варитися до готовності.

Суп чорба з квасолею і курячими фрикадельками

Тим часом, ми можемо начистити і нарубати шматочками картопля. В кінці обробки не забудьте промити його.

Суп чорба з квасолею і курячими фрикадельками

Подрібнити моркву і цибулю.

Суп чорба з квасолею і курячими фрикадельками

Надішліть овочі на сковорідку з олією і готуйте до золотистого відтінку.

Суп чорба з квасолею і курячими фрикадельками

Подрібнити томати. Якщо квасоля до цього моменту стала м'якою - варто всипати в суп картопля.

Суп чорба з квасолею і курячими фрикадельками

Томати додати до овочів і тушкувати до густоти.

Суп чорба з квасолею і курячими фрикадельками

Готову зажарку зняти з вогню.

Суп чорба з квасолею і курячими фрикадельками

Сформувати фрикадельки за допомогою мокрих долонь.

Суп чорба з квасолею і курячими фрикадельками

Додати в суп чорбу томатний сік і дати закипіти. Далі, всипати зажарку і фрикадельки. Варити суп до повної готовності м'ясних кульок.

Суп чорба з квасолею і курячими фрикадельками

Заправити готову чорбу рубаною зеленню і подрібненим часником. Дати страві настоятися чверть години.

Суп чорба з квасолею і курячими фрикадельками

Ароматний квасолевий суп з фрикадельками готовий! Особливо гармонійно блюдо в подачі з закусками з чорного хліба, м'ясними паштетами, апетитними часниковими булочками і просто з грінками.

Суп чорба з квасолею і курячими фрикадельками

Суп чорба з квасолею і фрикадельками - це блюдо просте, але неймовірно поживне. Таке ласощі підійде не тільки на обід, але і на вечерю. Смачний суп з квасолею і фрикадельками подарує ситість на весь вечір і ви забудете про напади голоду в цей вечір.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Червоний борщ з солоними помідорами
Червоний борщ з солоними помідорами
Борщ, напевно, є улюбленою стравою в кожній родині. І кожна господиня готує його по своєму. Наприклад, моя мама вважає за краще буряк не терти, а крупно різати, також вона часто додає в борщ квасолю.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору