Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Ескалоп зі свинини на сковороді з цибулею

Ескалоп зі свинини на сковороді з цибулею

Ескалоп - вишукане і, в той же час, дуже просте блюдо, яке готується з самої добірної філе туші. Появою ескалопа ми зобов'язані французької кухні. Зараз ескалоп успішно готують у всіх країнах світу з м'яса різних тварин. Це дуже смачне і ситне натуральне блюдо любимо у всіх куточках земної кулі. Уважно стежте за моїм покроково проілюстрованим фото-рецептом і готуйте разом зі мною дуже смачне м'ясо - ескалоп зі свинини з цибулею на сковороді.

Інгредієнти для страви:

  • добірні шматочки філе свинини - 1 на порцію;
  • ріпчаста цибуля - 1 цибулина невеликого розміру на порцію;
  • перець чорний мелений;
  • сіль;
  • масло рослинне;
  • вершкове масло.

Ескалоп зі свинини на сковороді з цибулею

Як готувати ескалоп зі свинини з цибулею

Щоб посмажити смачний ескалоп вибираємо шматочки філе свинини товщиною не більше 1,5 см.

Порційно нарізані шматочки м'яса треба злегка відбити перед смаженням. Потім подсаливаем і перчимо скибочки свинини.

Ескалоп зі свинини на сковороді з цибулею

М'ясо для ескалопа ніколи не маринують і не застосовують паніровці. Просто обсмажують шматочки м'яса в вершковому маслі, але іноді можна додати до нього і рослинне. Я смажу ескалоп зі свинини в рівній суміші вершкового і рафінованої соняшникової олій. Виходить дивовижно смачно.

Ескалоп зі свинини на сковороді з цибулею

Смажити свинину потрібно з двох сторін до красивої золотистої. Тим часом, ріжемо цибулю кільцями або півкільцями і відправляємо його до м'яса.

Ескалоп зі свинини на сковороді з цибулею

Відкрию невеликий секрет. Щоб цибуля швидше Карамелізовані і став золотистим, посипте його прямо в сковороді дрібкою цукру і солі. Як тільки цибуля набуде красивий відтінок, а м'ясо при проколі ножем виділяє світлий сік - ескалоп зі свинини готовий.

Ескалоп зі свинини на сковороді з цибулею

За класичним рецептом блюдо подають на підсмажених на вершковому маслі великих скибки білого хліба. При цьому, м'ясо покривають підсмаженою цибулею. Окремо пропонують зелений салат, руколу, свіжі овочі та зелень.

Ескалоп зі свинини на сковороді з цибулею

Смачний свинячий ескалоп добре поєднується і з нашими традиційними гарнірами: гречкою, картопляним пюре, рисовим гарніром або макаронами. Влаштуйте собі смачне свято - приготуйте ескалоп зі свинини з цибулею, це дуже смачно! Смачного!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Бульйон м'ясний прозорий з домашньою локшиною або основа для м'ясних супів
Бульйон м'ясний прозорий з домашньою локшиною або основа для м'ясних супів
Прозорий м'ясний бульйон з локшиною - це смачне першу страву, яке прийнято готувати не тільки в румунській кухні. Подібний рецепт Ви, безсумнівно, знайдете і в угорській, чеській, словацькій,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору