Наш рецепт » Салати » Печінковий салат з морквою і цибулею, яйцями і картоплею

Печінковий салат з морквою і цибулею, яйцями і картоплею

Листковий печінковий салат з морквою і цибулею, яйцями і картоплею - ситне і ароматне блюдо для святкового або повсякденного меню. Дуже смачний листковий салат з печінкою відмінно урізноманітнює смак овочевих страв, доповнить смак свіжих овочів і м'яса. Печінковий салат з морквою і цибулею ситний, поживний і досить легкий в приготуванні. Покроково оформлений рецепт з фото демонструє всі етапи приготування.

Складові:

Печінковий салат з морквою і цибулею, яйцями і картоплею

  • печінка - 500 гр;
  • картопля - 2 шт .;
  • майонез - 1 упаковка;
  • морква - 300 гр;
  • перець чорний мелений;
  • яйця - 5 шт .;
  • сіль за смаком;
  • цибуля - 2 шт.

Як приготувати печінковий салат шарами

Приготування починається з підготовки всіх компонентів для страви. Потрібно заздалегідь відварити картоплю, яйця, а потім - очистити компоненти і натерти. Сиру моркву потрібно натерти, досить крупно. Відварену печінку також потрібно натерти. Можна вибирати як курячу, так і свинячу печінку. Коли вже всі компоненти підготовлені, можна починати приготування і оформлення салату.

Для початку, потрібно змастити рослинним маслом дно салатниці і її бортики.

Печінковий салат з морквою і цибулею, яйцями і картоплею

Нашаткувати на кубики цибулини.

Печінковий салат з морквою і цибулею, яйцями і картоплею

Пасерувати їх до прозорості.

Печінковий салат з морквою і цибулею, яйцями і картоплею

Всипати морквину і готувати овочі до м'якості. Довести зажарку до необхідного смаку за допомогою перцю і солі.

Печінковий салат з морквою і цибулею, яйцями і картоплею

Першим шаром викласти в салатник терту картоплю. Покрити овоч сіточкою майонезу.

Печінковий салат з морквою і цибулею, яйцями і картоплею

Викласти поверх картоплі терту печінку і покрити компонент майонезом.

Печінковий салат з морквою і цибулею, яйцями і картоплею

Висипати на шар печінки терті яйця і змастити їх майонезній сіточкою.

Печінковий салат з морквою і цибулею, яйцями і картоплею

Сформувати ще один шар печінки і майонезу.

Печінковий салат з морквою і цибулею, яйцями і картоплею

Покрити листковий салат остигнула засмажкою з моркви і цибулі і покрити і цей шар майонезом. Цей шар майонезу можна рівномірно розподілити по всій поверхні ложкою, а можна просто залишити у вигляді візерунка.

Печінковий салат з морквою і цибулею, яйцями і картоплею

Дуже смачний печінковий салат з морквою і цибулею, яйцями і картоплею готовий! Тепер варто лише дати салату настоятися і можна подавати їдоках до столу!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору