Печінковий салат з морквою і цибулею, яйцями і картоплею
Листковий печінковий салат з морквою і цибулею, яйцями і картоплею - ситне і ароматне блюдо для святкового або повсякденного меню. Дуже смачний листковий салат з печінкою відмінно урізноманітнює смак овочевих страв, доповнить смак свіжих овочів і м'яса. Печінковий салат з морквою і цибулею ситний, поживний і досить легкий в приготуванні. Покроково оформлений рецепт з фото демонструє всі етапи приготування.
Складові:
- печінка - 500 гр;
- картопля - 2 шт .;
- майонез - 1 упаковка;
- морква - 300 гр;
- перець чорний мелений;
- яйця - 5 шт .;
- сіль за смаком;
- цибуля - 2 шт.
Як приготувати печінковий салат шарами
Приготування починається з підготовки всіх компонентів для страви. Потрібно заздалегідь відварити картоплю, яйця, а потім - очистити компоненти і натерти. Сиру моркву потрібно натерти, досить крупно. Відварену печінку також потрібно натерти. Можна вибирати як курячу, так і свинячу печінку. Коли вже всі компоненти підготовлені, можна починати приготування і оформлення салату.
Для початку, потрібно змастити рослинним маслом дно салатниці і її бортики.
Нашаткувати на кубики цибулини.
Пасерувати їх до прозорості.
Всипати морквину і готувати овочі до м'якості. Довести зажарку до необхідного смаку за допомогою перцю і солі.
Першим шаром викласти в салатник терту картоплю. Покрити овоч сіточкою майонезу.
Викласти поверх картоплі терту печінку і покрити компонент майонезом.
Висипати на шар печінки терті яйця і змастити їх майонезній сіточкою.
Сформувати ще один шар печінки і майонезу.
Покрити листковий салат остигнула засмажкою з моркви і цибулі і покрити і цей шар майонезом. Цей шар майонезу можна рівномірно розподілити по всій поверхні ложкою, а можна просто залишити у вигляді візерунка.
Дуже смачний печінковий салат з морквою і цибулею, яйцями і картоплею готовий! Тепер варто лише дати салату настоятися і можна подавати їдоках до столу!