Салат з корейською морквою, ковбасою і сухариками - смачний майонезний салат
Корейська морквина - відмінна закуска при будь-якому випадку, в тому числі, і святковому. Цей продукт хороший і в самостійному вигляді, так і як доповнення до інших інгредієнтів будь-якого блюда, морква по-корейськи відмінно підходить. Ось і в нашому, пропонованому сьогодні рецепті смачного салату з сухариків з майонезом, корейська морквина виступає в ролі пікантного компонента. Подробиці про те, як готувати простий салат з корейською морквою, ковбасою і сухариками нижче, в рецепті з покроково зробленими фото.
Складові:
- морквина по-корейськи - 700 гр;
- сухарики (домашні, але можна і покупні) - 30 гр;
- яйце куряче - 1 шт .;
- капуста (в даному рецепті - білокачанна) - 100 гр;
- ковбаса (копчена) - 100 гр;
- майонез - близько 2 повних ст. ложок.
Як приготувати салат з корейською морквою, ковбасою і сухариками
Перший інгредієнт, яким ми займаємося - капусточка. Продукт перекладаємо на обробну поверхню, видаливши верхні листи, нарізаємо дрібними смужками (шаткуємо). Перекладаємо нарізку з білокачанної капусти в миску і приминає руками.
Ковбасу для нашого блюда подрібнити дрібної соломкою. Вибір сорту копченої ковбаски не важливий і залежить тільки від ваших уподобань.
А ось відварене куряче яйце просто порубати ножем на кубики.
Перш, ніж додати в салат готову корейську моркву, нарізаємо її дрібніші, а потім просто перекладемо до решти інгредієнтів в миску.
Останнім продуктом вкладаємо сухарики. У нас вони з пачки - магазинні, але можна і свої домашні приготувати.
Для заправки беремо майонез. Це популярний соус може бути як покупним, так і домашнім. У списку інгредієнтів немає солі, оскільки ця спеція, на наш погляд, зайва в страві. Корейська морквина і майонез цілком компенсує її відсутність. Але якщо вам здасться салат прісним, то, будь ласка, досоліть і поперчіть нас свій смак.
Перемішуємо все поміщені в миску продукти.
Наш салат з корейською морквою, ковбасою і сухариками готовий. Такий простий, але дуже смачний салат з сухариками потрібно відразу подавати на стіл, поки сухарики НЕ розм'якли і не втратили хрусткость. Цей момент обов'язково потрібно враховувати, якщо вирішите зробити таке блюдо на святковий стіл.
Всім приємного і смачного перекусу!