Наш рецепт » Другі страви » Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею

Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею

Страви з квасолі дуже корисні, так як боби містять велику кількість легкозасвоюваного білка, без якого наш організм не може нормально функціонувати. Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з такими овочами, як морква і цибуля - досить просте приготування блюдо, яке неодмінно потрібно спробувати приготувати. Сподіваюся, що мій крок за кроком оформлений рецепт з фото буде вам корисний.

Для приготування лобіо нам знадобиться наступний набір продуктів:

  • квасоля червона суха - 350 грам;
  • морква велика - 1 штука;
  • цибуля - 1 штука;
  • томатна паста - 3 столових ложки;
  • часник свіжий - 3 великих зубчики;
  • петрушка свіжа - пучок;
  • масло рослинне - 4 столових ложки;
  • спеції «Хмелі-сунелі» - 1 столова ложка;
  • спеції «Суміш перців» - 0,5 чайної ложки;
  • сіль за смаком.

Як приготувати квасоля з овочами на сковороді

Якщо ви вирішили приготувати таку тушковану квасолю з овочами, то подбати про такий продукт, як квасоля, потрібно заздалегідь.

Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею

Підготовлене кількість бобів заливаємо холодною водою так, щоб вона покривала квасоля на 4-5 сантиметрів. Вимочувати квасоля будемо не менше 12 годин. Якщо ви купуєте боби в магазині і не знаєте точно коли вони були зібрані, то вимочувати квасоля краще 24 години. Воду пару раз поміняємо на чисту.

Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею

Після вимочування зливаємо з квасолі воду і промиваємо її під проточною водою. Перекладаємо продукт в каструлю і заливаємо чистою холодною водою так, щоб рідина покривала боби на 3 сантиметри. Закриваємо каструлю кришкою і варимо фасольку на маленькому вогні протягом 1,5 годин.

Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею

Велику цибулину чистимо і розрізаємо на четвертини. Кожну частину ріжемо смужками.

Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею

Морква повинна бути велика, так як цей інгредієнт є одним з основних. Чистимо її і трьом на самій великій тертці. Я вважаю за краще подрібнювати коренеплід на тертці для корейської моркви.

Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею

На сковороду наливаємо рослинне масло і викладаємо на неї цибулю.

Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею

Обсмажуємо цибулю до того моменту, поки він не стане напівпрозорим. Додаємо нарізку з моркви.

Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею

Обсмажуємо овочі разом протягом 5 хвилин.

Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею

За 5 хвилин до кінця варіння бобових солимо їх.

Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею

До обсмаженою овочам додаємо квасолю разом із залишками рідини, в якій вона варилася.

Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею

Відвар повинен покривати овочі наполовину. Якщо його не вистачає, то додайте звичайної води. Додаємо 3 столові ложки томатної пасти.

Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею

Перемішуємо вміст сковороди і додаємо «Хмелі-сунелі» і суміш перців.

Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею

Закриваємо сковороду кришкою і Томім вміст протягом 15 хвилин на середньому вогні.

Великий пучок петрушки моєму і дрібно нарізаємо листя. Часник тиснемо плоскою стороною ножа і подрібнюємо. Додаємо овочі до решти продуктів.

Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею

Все ретельно перемішуємо і вимикаємо вогонь.

Щоб всі інгредієнти повноцінно обмінялися ароматами, даємо настоятися страві 15 хвилин під кришкою.

Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею

Розкладаємо лобіо з червоної квасолі з овочами по тарілках і подаємо до столу.

Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею

Квасоля тушкована з овочами - це дуже смачне і поживне блюдо. Я впевнена, спробувавши хоч раз приготувати класичний лобіо з червоної квасолі, ви назавжди будете підкорені його гостро-пряний смак і незабутнім ароматом!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Минестроне-суп
Минестроне-суп
Суп мінестроне, зварений на м'ясному бульйоні з квасолею, картоплею та іншими овочами, один з найпопулярніших в італійській кухні.
Як маринувати м'ясо дикого зайця в маринаді з кефіру і приготувати рагу з м'яса зайця з квасолею, морквою і цибулею
Як маринувати м'ясо дикого зайця в маринаді з кефіру і приготувати рагу з м'яса зайця з квасолею, морквою і цибулею
Як відомо, м'ясо дикого зайця перед готуванням, безумовно, потрібно маринувати, інакше, воно буде жорстким. Цього разу я хочу поділитися з господарками покроковим рецептом дуже смачного рагу,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору