Наш рецепт » Овочеві страви » Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Сьогодні я хочу поділитися з кулінаркою рецептом смачного і простого в приготуванні страви з стручкової квасолі. З мого покроково оформленого фото-рецепта ви зможете дізнатися, як приготувати незвичайне ароматне і смачне овочеве блюдо. Смажена спаржева квасоля готується з часником і панірувальними сухарями на вершковому маслі. Готову страву виходить дуже апетитним і приємно хрустким.

продукти:

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

  • квасоля спаржева - 500 гр;
  • вершкове масло - 100 гр;
  • панірувальні сухарі - 70 гр;
  • часник - 2-3 зубки;
  • сіль - 2 ч.л.

Як приготувати спаржеву квасоля на сковороді

Щоб очистити стручкову квасолю від налиплого на неї грунту складаємо її в глибоку миску, заливаємо теплою водою і даємо їй постояти п'ять-десять хвилин.

Поки квасоля отмокает, ми можемо підготувати часник. Очищаємо зубчики часнику і нарізаємо їх дрібними кубиками.

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Після цього, кожен стручок квасолі ретельно відмиванням руками.

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Потім, за допомогою ножа відрізаємо у стручків кінчики.

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Зазвичай, щоб прискорити цей процес я беру п'ять-шість однакових по довжині стручків, кладу їх на обробну дошку і одним махом відрізаю кінчики відразу у кількох.

Далі, квасоля нам потрібно порізати на шматочки. Довгі стручки ріжемо на три частини, а стручки поменше розрізаємо навпіл.

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Нарізану спаржеву квасолю потрібно відварити протягом двох хвилин в киплячій підсоленій воді. Намагайтеся квасоля не переварювати, інакше вона не вийде хрусткою.

Поки квасолеві стручки варяться, нам потрібно на сковороді розтопити вершкове масло.

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Спаржеву квасоля виймаємо шумівкою з окропу і викладаємо на сковороду з підігрітою олією.

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Додаємо в сковорідку часник і разом з квасолею обсмажуємо протягом двох хвилин на великому вогні.

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Потім, висипаємо в сковороду панірувальні сухарі. Намагайтеся сипати так, що б сухарі не заблукали грудкою, а розподілялися по всій поверхні сковорідки.

Разом з сухарями при постійному помішуванні обсмажуємо стручкову квасолю ще, буквально, дві хвилини на середньому вогні.

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Ароматна і хрустка смажена спаржева квасоля готова.

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Просто викладаємо її на порційні тарілки і подаємо їдоках в гарячому вигляді як самостійну страву або як гарнір до м'яса або риби. Приємного всім апетиту!

Рекомендуем

Як маринувати м'ясо дикого зайця в маринаді з кефіру і приготувати рагу з м'яса зайця з квасолею, морквою і цибулею
Як маринувати м'ясо дикого зайця в маринаді з кефіру і приготувати рагу з м'яса зайця з квасолею, морквою і цибулею
Як відомо, м'ясо дикого зайця перед готуванням, безумовно, потрібно маринувати, інакше, воно буде жорстким. Цього разу я хочу поділитися з господарками покроковим рецептом дуже смачного рагу,
Минестроне-суп
Минестроне-суп
Суп мінестроне, зварений на м'ясному бульйоні з квасолею, картоплею та іншими овочами, один з найпопулярніших в італійській кухні.
Щи із квашеної капусти в мультиварці - смачні кислі щі з мовою і заправкою з часнику і сала
Щи із квашеної капусти в мультиварці - смачні кислі щі з мовою і заправкою з часнику і сала
Хочу поділитися з господарками рецептом приготування в мультиварці неймовірно смачних кіслиих щей з ніжним свинячим мовою, квашеною капустою і замороженими стручками квасолі.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору