Наш рецепт » Овочеві страви » Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Сьогодні я хочу поділитися з кулінаркою рецептом смачного і простого в приготуванні страви з стручкової квасолі. З мого покроково оформленого фото-рецепта ви зможете дізнатися, як приготувати незвичайне ароматне і смачне овочеве блюдо. Смажена спаржева квасоля готується з часником і панірувальними сухарями на вершковому маслі. Готову страву виходить дуже апетитним і приємно хрустким.

продукти:

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

  • квасоля спаржева - 500 гр;
  • вершкове масло - 100 гр;
  • панірувальні сухарі - 70 гр;
  • часник - 2-3 зубки;
  • сіль - 2 ч.л.

Як приготувати спаржеву квасоля на сковороді

Щоб очистити стручкову квасолю від налиплого на неї грунту складаємо її в глибоку миску, заливаємо теплою водою і даємо їй постояти п'ять-десять хвилин.

Поки квасоля отмокает, ми можемо підготувати часник. Очищаємо зубчики часнику і нарізаємо їх дрібними кубиками.

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Після цього, кожен стручок квасолі ретельно відмиванням руками.

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Потім, за допомогою ножа відрізаємо у стручків кінчики.

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Зазвичай, щоб прискорити цей процес я беру п'ять-шість однакових по довжині стручків, кладу їх на обробну дошку і одним махом відрізаю кінчики відразу у кількох.

Далі, квасоля нам потрібно порізати на шматочки. Довгі стручки ріжемо на три частини, а стручки поменше розрізаємо навпіл.

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Нарізану спаржеву квасолю потрібно відварити протягом двох хвилин в киплячій підсоленій воді. Намагайтеся квасоля не переварювати, інакше вона не вийде хрусткою.

Поки квасолеві стручки варяться, нам потрібно на сковороді розтопити вершкове масло.

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Спаржеву квасоля виймаємо шумівкою з окропу і викладаємо на сковороду з підігрітою олією.

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Додаємо в сковорідку часник і разом з квасолею обсмажуємо протягом двох хвилин на великому вогні.

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Потім, висипаємо в сковороду панірувальні сухарі. Намагайтеся сипати так, що б сухарі не заблукали грудкою, а розподілялися по всій поверхні сковорідки.

Разом з сухарями при постійному помішуванні обсмажуємо стручкову квасолю ще, буквально, дві хвилини на середньому вогні.

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Ароматна і хрустка смажена спаржева квасоля готова.

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Просто викладаємо її на порційні тарілки і подаємо їдоках в гарячому вигляді як самостійну страву або як гарнір до м'яса або риби. Приємного всім апетиту!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Як маринувати м'ясо дикого зайця в маринаді з кефіру і приготувати рагу з м'яса зайця з квасолею, морквою і цибулею
Як маринувати м'ясо дикого зайця в маринаді з кефіру і приготувати рагу з м'яса зайця з квасолею, морквою і цибулею
Як відомо, м'ясо дикого зайця перед готуванням, безумовно, потрібно маринувати, інакше, воно буде жорстким. Цього разу я хочу поділитися з господарками покроковим рецептом дуже смачного рагу,
Минестроне-суп
Минестроне-суп
Суп мінестроне, зварений на м'ясному бульйоні з квасолею, картоплею та іншими овочами, один з найпопулярніших в італійській кухні.
Щи із квашеної капусти в мультиварці - смачні кислі щі з мовою і заправкою з часнику і сала
Щи із квашеної капусти в мультиварці - смачні кислі щі з мовою і заправкою з часнику і сала
Хочу поділитися з господарками рецептом приготування в мультиварці неймовірно смачних кіслиих щей з ніжним свинячим мовою, квашеною капустою і замороженими стручками квасолі.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору