Наш рецепт » Перші страви » Минестроне-суп

Минестроне-суп

Суп мінестроне, зварений на м'ясному бульйоні з квасолею, картоплею та іншими овочами, один з найпопулярніших в італійській кухні. В італійський мінестроне можуть додавати біле вино і різні сезонні овочі і трави, але незмінно подають на стіл, посипавши тертим сиром. Класичний рецепт цього овочевого ароматного супу обов'язково буде з пармезаном.

Минестроне-суп

Як приготувати італійський суп-мінестроне

Відварюємо м'ясо з корінням і перцем горошком.

Окремо відварюємо квасолю і спагетті.

Очищаємо моркву, кольрабі, ріпчаста цибуля, картопля і нарізаємо соломкою.

Обсмажуємо нарізану кубиками шпиг, додаємо рослинне масло, ріпчасту цибулю, натертий часник.

Помідори очищаємо, нарізаємо на вісім частин і підсмажуємо на шпиг з часником.

Бульйон заправляємо приготованими овочами, сіллю, перцем, мускатним горіхом, чебрецем, базиліком, сумішшю «каррі» і варимо до готовності овочів.

Шматочки відвареної яловичини, зелений горошок, квасоля додаємо в бульйон і кип'ятимо ще 5 хв.

Перед подачею на стіл в тарілку минестроне додаємо спагетті і посипаємо тертим сиром.

Рецепт приготування цього італійського супу розрахований на 4 порції і складається з:

яловичини - 500 г,

моркви - 150 г,

кольрабі - 250 г,

картоплі - 350 г,

шпигу - 125 г,

рослинного масла - 20 г,

помідорів - 250 г,

спагетті - 150 г,

горошку зеленого - 250 г,

квасолі - 125 г,

тертого сиру - 75 г,

зеленої цибулі, ріпчастої цибулі, часнику, корінь петрушки, селери, перцю горошком, солі, чорного перцю меленого, мускату, базиліка, чебрецю, суміші «карі».

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Бульйон м'ясний прозорий з домашньою локшиною або основа для м'ясних супів
Бульйон м'ясний прозорий з домашньою локшиною або основа для м'ясних супів
Прозорий м'ясний бульйон з локшиною - це смачне першу страву, яке прийнято готувати не тільки в румунській кухні. Подібний рецепт Ви, безсумнівно, знайдете і в угорській, чеській, словацькій,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору