Наш рецепт » Перші страви » Минестроне-суп

Минестроне-суп

Суп мінестроне, зварений на м'ясному бульйоні з квасолею, картоплею та іншими овочами, один з найпопулярніших в італійській кухні. В італійський мінестроне можуть додавати біле вино і різні сезонні овочі і трави, але незмінно подають на стіл, посипавши тертим сиром. Класичний рецепт цього овочевого ароматного супу обов'язково буде з пармезаном.

Минестроне-суп

Як приготувати італійський суп-мінестроне

Відварюємо м'ясо з корінням і перцем горошком.

Окремо відварюємо квасолю і спагетті.

Очищаємо моркву, кольрабі, ріпчаста цибуля, картопля і нарізаємо соломкою.

Обсмажуємо нарізану кубиками шпиг, додаємо рослинне масло, ріпчасту цибулю, натертий часник.

Помідори очищаємо, нарізаємо на вісім частин і підсмажуємо на шпиг з часником.

Бульйон заправляємо приготованими овочами, сіллю, перцем, мускатним горіхом, чебрецем, базиліком, сумішшю «каррі» і варимо до готовності овочів.

Шматочки відвареної яловичини, зелений горошок, квасоля додаємо в бульйон і кип'ятимо ще 5 хв.

Перед подачею на стіл в тарілку минестроне додаємо спагетті і посипаємо тертим сиром.

Рецепт приготування цього італійського супу розрахований на 4 порції і складається з:

яловичини - 500 г,

моркви - 150 г,

кольрабі - 250 г,

картоплі - 350 г,

шпигу - 125 г,

рослинного масла - 20 г,

помідорів - 250 г,

спагетті - 150 г,

горошку зеленого - 250 г,

квасолі - 125 г,

тертого сиру - 75 г,

зеленої цибулі, ріпчастої цибулі, часнику, корінь петрушки, селери, перцю горошком, солі, чорного перцю меленого, мускату, базиліка, чебрецю, суміші «карі».

Рекомендуем

Бульйон м'ясний прозорий з домашньою локшиною або основа для м'ясних супів
Бульйон м'ясний прозорий з домашньою локшиною або основа для м'ясних супів
Прозорий м'ясний бульйон з локшиною - це смачне першу страву, яке прийнято готувати не тільки в румунській кухні. Подібний рецепт Ви, безсумнівно, знайдете і в угорській, чеській, словацькій,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору