Курячі рулетики з грибами, картоплею і зеленню
Ароматні і ситні курячі рулетики з грибами, картоплею і зеленню добре доповнять страви з овочів і салати, їх сміливо можна подавати як самостійний гарнір. А складається така закуска з компонентів, які знайдуться на кухні у багатьох господинь. Подача рулетиков з курячої грудки з начинкою може бути абсолютно різною - від великого рулету, який можна згорнути за допомогою харчової плівки, до невеликих рулетиків. Покроково оформлений рецепт з фото демонструє приготування оригінального, смачного і не хитрого в приготуванні страви.
Складові:
- гриби - 100 гр;
- куряче філе - 1 шт .;
- картопля - 1 шт .;
- сіль за смаком;
- сметана - 1 ст.л .;
- кріп - невеликий пучок;
- цибуля - 1 шт .;
- спеції - за смаком.
Як приготувати курячі рулетики з грибами, картоплею і зеленню
Починати приготування слід з того, що ретельно вимити очищені овочі і курячу грудку. Зняти з філе зайві плівки і жир, нарубати на шматочки.
Відбити курку за допомогою харчової плівки і молоточка. Посипати філе спеціями і сіллю за смаком.
На наступному етапі займемося начинкою. Подрібнюємо гриби на невеликі пластинки, а цибулю слід нашаткувати на кубики.
Пасерувати цибулю разом з грибами до золотистого.
Поки гриби смажаться, слід відварити картоплю до повної готовності і остудити. Пюрріровать картопля і з'єднати його з грибами, сметаною, цибулею і рубаним кропом.
Ретельно перемішати начинку і довести до смаку перчиком і сіллю.
Викласти картопляно-грибну начинку на відбите молоточком і приправлене спеціями куряче філе.
Залишається просто загорнути м'ясо рулетиком і скріпити зубочистками або закриття ниткою. Це допоможе рулетиками зберегти форму в процесі запікання. Свої рулетики з курячої грудки з начинкою з грибів і картоплі я не закріпила і вони «розкрилися» в процесі запікання. Замість рулетиков у мене вийшли човники. Але саме так я і хотіла приготувати страву на цей раз. Так, і не забудьте покласти зверху на кожен рулетик невеликий шматочок маслечка. Це додасть запеченої курячої грудях м'якості і соковитості.
Запікати в розігрітій духовці (180-200 ° С) хвилин 30. Простежте щоб шматочки м'яса зарум'янилися. Подавати готову закуску гарячої. Смачного!
Ароматні курячі рулетики з грибами, картоплею і зеленню можуть бути чудовим варіантом для святкового столу або повсякденного вечері. Це запечене блюдо дуже просте в приготуванні, але порадує чудовим смаком і чарівним ароматом від поєднання грибочків і м'яса. Перевагою закуски є швидке приготування - всього 35 хвилин вона легко і просто з'явиться на вашому столі!