Наш рецепт » Другі страви » Курячі рулетики з грибами, картоплею і зеленню

Курячі рулетики з грибами, картоплею і зеленню

Ароматні і ситні курячі рулетики з грибами, картоплею і зеленню добре доповнять страви з овочів і салати, їх сміливо можна подавати як самостійний гарнір. А складається така закуска з компонентів, які знайдуться на кухні у багатьох господинь. Подача рулетиков з курячої грудки з начинкою може бути абсолютно різною - від великого рулету, який можна згорнути за допомогою харчової плівки, до невеликих рулетиків. Покроково оформлений рецепт з фото демонструє приготування оригінального, смачного і не хитрого в приготуванні страви.

Складові:

Курячі рулетики з грибами, картоплею і зеленню

  • гриби - 100 гр;
  • куряче філе - 1 шт .;
  • картопля - 1 шт .;
  • сіль за смаком;
  • сметана - 1 ст.л .;
  • кріп - невеликий пучок;
  • цибуля - 1 шт .;
  • спеції - за смаком.

Як приготувати курячі рулетики з грибами, картоплею і зеленню

Починати приготування слід з того, що ретельно вимити очищені овочі і курячу грудку. Зняти з філе зайві плівки і жир, нарубати на шматочки.

Курячі рулетики з грибами, картоплею і зеленню

Відбити курку за допомогою харчової плівки і молоточка. Посипати філе спеціями і сіллю за смаком.

Курячі рулетики з грибами, картоплею і зеленню

На наступному етапі займемося начинкою. Подрібнюємо гриби на невеликі пластинки, а цибулю слід нашаткувати на кубики.

Курячі рулетики з грибами, картоплею і зеленню

Пасерувати цибулю разом з грибами до золотистого.

Курячі рулетики з грибами, картоплею і зеленню

Поки гриби смажаться, слід відварити картоплю до повної готовності і остудити. Пюрріровать картопля і з'єднати його з грибами, сметаною, цибулею і рубаним кропом.

Курячі рулетики з грибами, картоплею і зеленню

Ретельно перемішати начинку і довести до смаку перчиком і сіллю.

Курячі рулетики з грибами, картоплею і зеленню

Викласти картопляно-грибну начинку на відбите молоточком і приправлене спеціями куряче філе.

Курячі рулетики з грибами, картоплею і зеленню

Залишається просто загорнути м'ясо рулетиком і скріпити зубочистками або закриття ниткою. Це допоможе рулетиками зберегти форму в процесі запікання. Свої рулетики з курячої грудки з начинкою з грибів і картоплі я не закріпила і вони «розкрилися» в процесі запікання. Замість рулетиков у мене вийшли човники. Але саме так я і хотіла приготувати страву на цей раз. Так, і не забудьте покласти зверху на кожен рулетик невеликий шматочок маслечка. Це додасть запеченої курячої грудях м'якості і соковитості.

Курячі рулетики з грибами, картоплею і зеленню

Запікати в розігрітій духовці (180-200 ° С) хвилин 30. Простежте щоб шматочки м'яса зарум'янилися. Подавати готову закуску гарячої. Смачного!

Курячі рулетики з грибами, картоплею і зеленню

Ароматні курячі рулетики з грибами, картоплею і зеленню можуть бути чудовим варіантом для святкового столу або повсякденного вечері. Це запечене блюдо дуже просте в приготуванні, але порадує чудовим смаком і чарівним ароматом від поєднання грибочків і м'яса. Перевагою закуски є швидке приготування - всього 35 хвилин вона легко і просто з'явиться на вашому столі!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору