Метелики фарфалле з грибами, базиліком і томатами - домашня італійська паста
Домашня паста фарфалле з грибами, базиліком і томатами по-італійськи стане ідеальним самостійним гарніром і смачним доповненням до риби, м'яса або овочевим салатам або закусок. Така італійська паста приготована вдома не тільки дуже симпатична в подачі, але і дуже смачна. Перевага страви є легкість, мінімум жирів і швидкий час приготування. Блюдо підійде як вегетаріанцям, так і людям, які тримають піст. Покроково оформлений рецепт з фото докладно демонструє приготування класичного страви італійської кухні.
Складові:
- томати - 1/2 шт .;
- гриби - 100 гр;
- фарфалле - 150 гр;
- цибуля зелена - невеликий пучок;
- перець чорний мелений;
- базилік;
- вершкове масло - 35 гр.
Як приготувати фарфалле з грибами, базиліком і помідорами
Починаючи приготування, потрібно відварити фарфалле-метелики до напівготовності (такий стан називають аль денте). Таким чином готова паста не перетравиться під час гасіння на сковорідці, а саме придбає потрібну м'якість.
Очищені і вимиті грибочки нарубати на великі слайси і пасерувати на вершковому маслі.
Нарубати на дрібні шматочки томат, подрібнити базилік і невеликий пучок зеленої цибулі.
Додати нарубані томати і цибулю до грибів і готувати ще 5 хвилин.
Всипати в суміш відварені фарфалле і готувати пасту до бажаної готовності макаронних виробів.
Присмачити блюдо базиліком і зняти з вогню.
Саме час подавати ароматні фарфалле з грибами, базиліком і томатами по-італійськи до столу!
Ніжні і дуже ароматні фарфалле з базиліком безсумнівно прикрасять повсякденне меню або романтичну вечерю. Така домашня італійська паста задоволене легке, в міру пряна і дуже швидке в приготуванні блюдо. З мінімуму компонентів можна приготувати смачне і гармонійне друге з макаронів всього за 10 хвилин!