Наш рецепт » Гарніри » Метелики фарфалле з грибами, базиліком і томатами - домашня італійська паста

Метелики фарфалле з грибами, базиліком і томатами - домашня італійська паста

Домашня паста фарфалле з грибами, базиліком і томатами по-італійськи стане ідеальним самостійним гарніром і смачним доповненням до риби, м'яса або овочевим салатам або закусок. Така італійська паста приготована вдома не тільки дуже симпатична в подачі, але і дуже смачна. Перевага страви є легкість, мінімум жирів і швидкий час приготування. Блюдо підійде як вегетаріанцям, так і людям, які тримають піст. Покроково оформлений рецепт з фото докладно демонструє приготування класичного страви італійської кухні.

Складові:

Метелики фарфалле з грибами, базиліком і томатами - домашня італійська паста

  • томати - 1/2 шт .;
  • гриби - 100 гр;
  • фарфалле - 150 гр;
  • цибуля зелена - невеликий пучок;
  • перець чорний мелений;
  • базилік;
  • вершкове масло - 35 гр.

Як приготувати фарфалле з грибами, базиліком і помідорами

Починаючи приготування, потрібно відварити фарфалле-метелики до напівготовності (такий стан називають аль денте). Таким чином готова паста не перетравиться під час гасіння на сковорідці, а саме придбає потрібну м'якість.

Метелики фарфалле з грибами, базиліком і томатами - домашня італійська паста

Очищені і вимиті грибочки нарубати на великі слайси і пасерувати на вершковому маслі.

Метелики фарфалле з грибами, базиліком і томатами - домашня італійська паста

Нарубати на дрібні шматочки томат, подрібнити базилік і невеликий пучок зеленої цибулі.

Метелики фарфалле з грибами, базиліком і томатами - домашня італійська паста

Додати нарубані томати і цибулю до грибів і готувати ще 5 хвилин.

Метелики фарфалле з грибами, базиліком і томатами - домашня італійська паста

Всипати в суміш відварені фарфалле і готувати пасту до бажаної готовності макаронних виробів.

Метелики фарфалле з грибами, базиліком і томатами - домашня італійська паста

Присмачити блюдо базиліком і зняти з вогню.

Метелики фарфалле з грибами, базиліком і томатами - домашня італійська паста

Саме час подавати ароматні фарфалле з грибами, базиліком і томатами по-італійськи до столу!

Метелики фарфалле з грибами, базиліком і томатами - домашня італійська паста

Ніжні і дуже ароматні фарфалле з базиліком безсумнівно прикрасять повсякденне меню або романтичну вечерю. Така домашня італійська паста задоволене легке, в міру пряна і дуже швидке в приготуванні блюдо. З мінімуму компонентів можна приготувати смачне і гармонійне друге з макаронів всього за 10 хвилин!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Паста зіті в духовці - італійська запіканка з макаронів з сиром, томатом і шинкою
Паста зіті в духовці - італійська запіканка з макаронів з сиром, томатом і шинкою
Пропонована італійська паста зіті, по суті, макарони запечені в духовці з сиром, томатом і шинкою. Ця страва з італійської кухні відноситься до тих, які швидко готувати і смачно поїсти.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору