Наш рецепт » Грибні страви » Смачний вершковий соус з грибами до будь-якого гарніру

Смачний вершковий соус з грибами до будь-якого гарніру

Ніжний, вершковий і дуже пряний грибний соус з печерицями відмінно доповнить приготовані на пару або запечені в духовці овочі, білу рибку і найрізноманітніші гарніри. Він просто тане на гарячих стравах і видає неповторний чарівний аромат! Пропонований вершковий соус з грибами готується дуже швидко і може подаватися і в холодному, і в гарячому вигляді. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам швидко освоїти приготування.

Складові:

Смачний вершковий соус з грибами до будь-якого гарніру

  • сушений кріп - 5 гр;
  • цедра лимона - 3 гр;
  • цибуля ріпчаста - 1/2 шт .;
  • вершки - 100 мл;
  • сушений часник - 1/2 ч.л .;
  • печериці - 100 гр;
  • чорний перець - 2 гр;
  • лимонний сік - 1/2 ч.л .;
  • сіль за смаком;
  • вершкове масло - 35 гр;
  • червона цибуля - 1/2 шт.

Як приготувати грибний соус до запеченим овочам

Спершу, потрібно розтопити шматочок маслечка.

Смачний вершковий соус з грибами до будь-якого гарніру

Нашаткувати два види цибулі дуже дрібним кубиком.

Смачний вершковий соус з грибами до будь-якого гарніру

Пасерувати цибулю на маслі.

Смачний вершковий соус з грибами до будь-якого гарніру

Нарізати дрібно печериці.

Смачний вершковий соус з грибами до будь-якого гарніру

Додати гриби до цибулі разом з вершками.

Смачний вершковий соус з грибами до будь-якого гарніру

Томити вершковий соус близько 7 хвилин - до готовності грибів.

Смачний вершковий соус з грибами до будь-якого гарніру

Приправити лимонним соком, перцем, цедрою, додати сушений часник, кріп і сіль за смаком.

Смачний вершковий соус з грибами до будь-якого гарніру

Вершковий соус з грибами готовий до подачі. Його можна зберігати в холодильнику до 3 днів і, при бажанні, розігрівати безпосередньо перед трапезою.

Смачний вершковий соус з грибами до будь-якого гарніру

Холодним соусом можна доповнити гарячу картопельку, теплу брускетту, тост, гарнір з рису або сочевиці.

Смачний вершковий соус з грибами до будь-якого гарніру

Ароматний, дуже ніжний і пряний вершковий соус з грибами складе відмінну копання каш, макаронів і картопляним гарнірів. Він дуже легкий, ненав'язливий і відмінно доповнить смак яскраво-виражених продуктів. Також, такий грибний соус можна не тільки подавати до вже готових страв, але і доповнити їм рибу, курку або морепродукти при запіканні.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору