Наш рецепт » Перші страви » Чеський грибний суп з картоплею і засмажкою - простий і смачний

Чеський грибний суп з картоплею і засмажкою - простий і смачний

Чеський грибний суп з картоплею стане відмінним варіантом першого страви на кожен день. Він дуже ароматний, володіє легким вершковим і вираженим грибним смаком і ароматом. Це національне блюдо чеської кухні готується дуже швидко, просто, а кількість інгредієнтів - мінімальне. Спробуйте приготувати такі ласощі вдома і ваші близькі, точно, будуть в захваті! Покроково оформлений рецепт з фото допоможе швидко приготувати наваристий і смачний грибний суп родом із старовинних чеських трактирів.

Складові:

Чеський грибний суп з картоплею і засмажкою - простий і смачний

  • картопля - 5 шт .;
  • часник - 2 зубчики;
  • морква - 1/2 шт .;
  • борошно - 1/2 ст.л .;
  • цибуля зелена;
  • печериці - 150 гр;
  • зелень кропу - пучок.

Як приготувати чеський грибний суп з картоплею і засмажкою

Приготування починаємо з підготовки овочів. Їх потрібно вимити, очистити і знову добре промити водою. Також, потрібно промити гриби і, в разі потреби, зняти верхню шкірочку з капелюшків при видимих ​​дефектах продукту.

Далі, потрібно наробити на кубики картоплю, залити водою і відправити каструльку на вогонь.

Чеський грибний суп з картоплею і засмажкою - простий і смачний

Нашаткувати гриби на слайси. Морквину нарізати соломкою. Подрібнити білу частину цибулі.

Чеський грибний суп з картоплею і засмажкою - простий і смачний

Пасерувати на олію гриби до золотистого забарвлення.

Чеський грибний суп з картоплею і засмажкою - простий і смачний

Всипати пасеровані гриби в киплячий суп.

Чеський грибний суп з картоплею і засмажкою - простий і смачний

Обсмажити моркву разом з цибулею.

Чеський грибний суп з картоплею і засмажкою - простий і смачний

Додати борошно і гарненько обсмажити її разом з овочами. Потім, всипаємо овочі в суп з напівготових картоплею.

Чеський грибний суп з картоплею і засмажкою - простий і смачний

Тепер, саме час нарубати зелень, а також, подрібнити часничок.

Чеський грибний суп з картоплею і засмажкою - простий і смачний

Потрібно варити суп на малому вогні до повної готовності і м'якості овочів. Довести страву до смаку за допомогою прянощів і солі. Додати в готовий суп подрібнену зелень з часником і зняти каструлю з вогню. Наполягати суп потрібно протягом 10 хвилин, а потім - подавати до столу.

Чеський грибний суп з картоплею і засмажкою - простий і смачний

Ароматний чеський грибний суп з картоплею готовий!

Чеський грибний суп з картоплею і засмажкою - простий і смачний

Такий пісний, але дуже смачний картопляний суп з грибами точно порадує вас простотою приготування і багатогранним смаком. Ніжність печериць відмінно доповнює пікантність і яскравий аромат часничку і свіжого кропу. Подавати суп варто з греночкамі або часниковими булочками - це урізноманітнює смак страви і внесе в нього особливу вишукану нотку. Блюдо підійде як для вегетаріанської кухні, так і на період посту.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору