Паста з тунцем консервованим, вершками і томатним соком
Сьогоднішня паста з тунцем консервованим, вершками і томатним соком відмінно урізноманітнює повсякденне меню, зробить обід або вечерю більш ситним і корисним. Готувати її будемо з макаронів-спагетті. Блюдо багате на білки, насичені жирні кислоти і вуглеводи, які незамінні для щоденного збалансованого харчування. Приготувати такі смачні спагетті з тунцем консервованим в томатно-вершковому соусі можна всього за 15 хвилин, а з покроково оформленим фото-рецептом, створення другої страви стане не тільки швидким, але дуже легким і приємним!
Складові:
- цибуля - 12 шт .;
- борошно - 30 гр;
- паприка - 1/2 ч.л .;
- спагетті - 250 гр;
- спеції - за смаком;
- томатний сік - 100 мл;
- тунець - 1/2 банки;
- вершки - 25 мл;
- часник - 1 зубчик.
Як приготувати пасту з тунцем консервованим, вершками і томатним соком
Для початку, потрібно підготувати до обсмажуванні овочі. Очистити цибулю і часник, вимити і дрібно подрібнити пряні компоненти.
Пасерувати пікантні овочі на олії до прозорості і вираженого часникового аромату.
Поки готуються овочі, потрібно відправити спагетті варитися в заздалегідь закип'ятила воду. Варити макаронні вироби в залежності від бажаного ступеня м'якості і сорти самих спагетті. Всю потрібну інформацію знайдете на пачці.
Залити обсмажені овочі томатним соком або не густо соусом. Гасити близько п'яти хвилин.
Всипати борошно, щоб трохи згустити соус, а також - на цьому етапі потрібно всипати прянощі і сіль (за смаком), влити вершки.
Додати паприку і перемішати томатно-вершковий соус. Уварити до бажаної консистенції.
Додати в готовий гарячий соус вже відварені спагетті (без рідини), перемішати і потримати на вогні під кришкою одну хвилину.
Додати консервований тунець.
Перемішати і потомить блюдо на слабкому вогні ще кілька хвилин, після чого, зняти з вогню і подавати. Смачного!
Ароматна і дуже смачна італійська паста з тунцем консервованим, відмінно поєднується з овочевими салатами, маслинами, каперсами, м'ясними стейками і рибними закусками.
Блюдо рекомендується подавати виключно теплим, тоді прості спагетті порадують не тільки багатим смаком, але і багатогранними ароматичними тонами спецій, тунця, томатів і овочів.
Ще один варіант як смачно приготувати спаггеті з тунцем можна дізнатися з відео-рецепта.
Приготуйте таке просте і дуже смачне друга страва на швидку руку до вечері, обіду або для подачі гостям і ви, точно, не помилитеся у виборі.