Наш рецепт » Другі страви » Паста з тунцем консервованим, вершками і томатним соком

Паста з тунцем консервованим, вершками і томатним соком

Сьогоднішня паста з тунцем консервованим, вершками і томатним соком відмінно урізноманітнює повсякденне меню, зробить обід або вечерю більш ситним і корисним. Готувати її будемо з макаронів-спагетті. Блюдо багате на білки, насичені жирні кислоти і вуглеводи, які незамінні для щоденного збалансованого харчування. Приготувати такі смачні спагетті з тунцем консервованим в томатно-вершковому соусі можна всього за 15 хвилин, а з покроково оформленим фото-рецептом, створення другої страви стане не тільки швидким, але дуже легким і приємним!

Складові:

Паста з тунцем консервованим, вершками і томатним соком

  • цибуля - 12 шт .;
  • борошно - 30 гр;
  • паприка - 1/2 ч.л .;
  • спагетті - 250 гр;
  • спеції - за смаком;
  • томатний сік - 100 мл;
  • тунець - 1/2 банки;
  • вершки - 25 мл;
  • часник - 1 зубчик.

Як приготувати пасту з тунцем консервованим, вершками і томатним соком

Для початку, потрібно підготувати до обсмажуванні овочі. Очистити цибулю і часник, вимити і дрібно подрібнити пряні компоненти.

Паста з тунцем консервованим, вершками і томатним соком

Пасерувати пікантні овочі на олії до прозорості і вираженого часникового аромату.

Паста з тунцем консервованим, вершками і томатним соком

Поки готуються овочі, потрібно відправити спагетті варитися в заздалегідь закип'ятила воду. Варити макаронні вироби в залежності від бажаного ступеня м'якості і сорти самих спагетті. Всю потрібну інформацію знайдете на пачці.

Паста з тунцем консервованим, вершками і томатним соком

Залити обсмажені овочі томатним соком або не густо соусом. Гасити близько п'яти хвилин.

Паста з тунцем консервованим, вершками і томатним соком

Всипати борошно, щоб трохи згустити соус, а також - на цьому етапі потрібно всипати прянощі і сіль (за смаком), влити вершки.

Паста з тунцем консервованим, вершками і томатним соком

Додати паприку і перемішати томатно-вершковий соус. Уварити до бажаної консистенції.

Паста з тунцем консервованим, вершками і томатним соком

Додати в готовий гарячий соус вже відварені спагетті (без рідини), перемішати і потримати на вогні під кришкою одну хвилину.

Паста з тунцем консервованим, вершками і томатним соком

Додати консервований тунець.

Паста з тунцем консервованим, вершками і томатним соком

Перемішати і потомить блюдо на слабкому вогні ще кілька хвилин, після чого, зняти з вогню і подавати. Смачного!

Паста з тунцем консервованим, вершками і томатним соком

Ароматна і дуже смачна італійська паста з тунцем консервованим, відмінно поєднується з овочевими салатами, маслинами, каперсами, м'ясними стейками і рибними закусками.

Паста з тунцем консервованим, вершками і томатним соком

Блюдо рекомендується подавати виключно теплим, тоді прості спагетті порадують не тільки багатим смаком, але і багатогранними ароматичними тонами спецій, тунця, томатів і овочів.

Ще один варіант як смачно приготувати спаггеті з тунцем можна дізнатися з відео-рецепта.

Приготуйте таке просте і дуже смачне друга страва на швидку руку до вечері, обіду або для подачі гостям і ви, точно, не помилитеся у виборі.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору