Наш рецепт » Перші страви » Томатний суп з сочевицею і грибами - пісний і смачний

Томатний суп з сочевицею і грибами - пісний і смачний

Пікантний томатний суп з сочевицею і грибами прекрасно вгамує голод не тільки на обід, але і на вечерю. Особливо, якщо ви такий любитель перших страв, як і мій чоловік. Це універсальне блюдо наситить, урізноманітнює повсякденне меню і стане хорошим варіантом супу при системі правильного харчування або в період посту. Перевагою даного чечевичного супу є його універсальність - його можуть готувати як вегетаріанці, так і м'ясоїди. Покроково оформлений рецепт з фото покаже вам важливі моменти приготування.

Складові:

Томатний суп з сочевицею і грибами - пісний і смачний

  • томатний сік - 150 мл;
  • гриби - 100 гр;
  • картопля - 3 шт .;
  • сочевиця - 70 гр;
  • цибуля - 1 шт .;
  • прянощі - за смаком;
  • кріп - невеликий пучок.

Як зварити суп томатний з сочевицею і грибами

Приготування починається традиційно - ретельно очистити всі овочі і вимити. Картопля подрібнити на дрібні кубики і залити водою. Надіслати каструльку на вогонь і готувати овоч до закипання.

Томатний суп з сочевицею і грибами - пісний і смачний

Подрібнити гриби на невеликі слайси. Нарізати цибулю на кубики.

Томатний суп з сочевицею і грибами - пісний і смачний

Пасерувати гриби з цибулею до рум'яної.

Томатний суп з сочевицею і грибами - пісний і смачний

Сочевицю ретельно промити від можливих смітинок і додати в суп разом з грибами. Робити цей крок стоїть на тому етапі, коли картопля зварилася тільки до напівготовності.

Томатний суп з сочевицею і грибами - пісний і смачний

В цей же час варто влити в суп томатний сік або розведену водою томатну пасту.

Томатний суп з сочевицею і грибами - пісний і смачний

В кінці приготування слід додати трохи сирого рубаного лука і подрібнений кріп. Ароматний томатний суп з сочевицею і грибами готовий. Смачного!

Томатний суп з сочевицею і грибами - пісний і смачний

Ситний сочевичний суп з грибами і томатним соком є ​​вкрай живильним першою стравою, яку відмінно наситить і додасть сил. Він хороший як в зимову пору року, так і влітку. Перевагою є не тільки низька калорійність готового блюда, але і високий вміст рослинного білка. Подавати пісний суп рекомендується теплим, можна зі сметаною.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Томатний суп Гаспачо або рецепт на Хеллоуїн: безалкогольний томатний напій «Кров Дракули» (з фото)
Томатний суп Гаспачо або рецепт на Хеллоуїн: безалкогольний томатний напій «Кров Дракули» (з фото)
Іспанська томатний суп Гаспачо настільки дивовижний суп, що в ніч напередодні Дня всіх Святих, в рецептах святкових страв на Хеллоуїн, він дивним чином перетворюється в безалкогольний томатний напій

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору