Наш рецепт » Перші страви » Томатний суп з сочевицею і грибами - пісний і смачний

Томатний суп з сочевицею і грибами - пісний і смачний

Пікантний томатний суп з сочевицею і грибами прекрасно вгамує голод не тільки на обід, але і на вечерю. Особливо, якщо ви такий любитель перших страв, як і мій чоловік. Це універсальне блюдо наситить, урізноманітнює повсякденне меню і стане хорошим варіантом супу при системі правильного харчування або в період посту. Перевагою даного чечевичного супу є його універсальність - його можуть готувати як вегетаріанці, так і м'ясоїди. Покроково оформлений рецепт з фото покаже вам важливі моменти приготування.

Складові:

Томатний суп з сочевицею і грибами - пісний і смачний

  • томатний сік - 150 мл;
  • гриби - 100 гр;
  • картопля - 3 шт .;
  • сочевиця - 70 гр;
  • цибуля - 1 шт .;
  • прянощі - за смаком;
  • кріп - невеликий пучок.

Як зварити суп томатний з сочевицею і грибами

Приготування починається традиційно - ретельно очистити всі овочі і вимити. Картопля подрібнити на дрібні кубики і залити водою. Надіслати каструльку на вогонь і готувати овоч до закипання.

Томатний суп з сочевицею і грибами - пісний і смачний

Подрібнити гриби на невеликі слайси. Нарізати цибулю на кубики.

Томатний суп з сочевицею і грибами - пісний і смачний

Пасерувати гриби з цибулею до рум'яної.

Томатний суп з сочевицею і грибами - пісний і смачний

Сочевицю ретельно промити від можливих смітинок і додати в суп разом з грибами. Робити цей крок стоїть на тому етапі, коли картопля зварилася тільки до напівготовності.

Томатний суп з сочевицею і грибами - пісний і смачний

В цей же час варто влити в суп томатний сік або розведену водою томатну пасту.

Томатний суп з сочевицею і грибами - пісний і смачний

В кінці приготування слід додати трохи сирого рубаного лука і подрібнений кріп. Ароматний томатний суп з сочевицею і грибами готовий. Смачного!

Томатний суп з сочевицею і грибами - пісний і смачний

Ситний сочевичний суп з грибами і томатним соком є ​​вкрай живильним першою стравою, яку відмінно наситить і додасть сил. Він хороший як в зимову пору року, так і влітку. Перевагою є не тільки низька калорійність готового блюда, але і високий вміст рослинного білка. Подавати пісний суп рекомендується теплим, можна зі сметаною.

Рекомендуем

Томатний суп Гаспачо або рецепт на Хеллоуїн: безалкогольний томатний напій «Кров Дракули» (з фото)
Томатний суп Гаспачо або рецепт на Хеллоуїн: безалкогольний томатний напій «Кров Дракули» (з фото)
Іспанська томатний суп Гаспачо настільки дивовижний суп, що в ніч напередодні Дня всіх Святих, в рецептах святкових страв на Хеллоуїн, він дивним чином перетворюється в безалкогольний томатний напій

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору