Наш рецепт » Випічка » Відкритий м'ясний пиріг Хризантема

Відкритий м'ясний пиріг Хризантема

Відкритий м'ясний пиріг Хризантема - справжня палочка-виручалочка, якщо до вас несподівано нагрянули голодні гості. Вічна проблема: що б такого придумати, щоб швидко, ситно, та ще й по піжонськи красиво? При цьому постараємося обійтися самими звичайними продуктами, щоб не довелося бігти в магазин. Мій простий, крок за кроком оформлений рецепт з фото вам на допомогу.

Розморожуємо шматок м'ясного фаршу, дістаємо з морозилки упаковку листкового тіста, чистимо пару цибулин. Нам ще знадобляться борошно на підсипку, яйце для обмазки, пара ложок сметани або кефіру, ну і сіль-перець, звичайно. Власне, це все! Чи можемо приступати.

Відкритий м'ясний пиріг Хризантема

Як приготувати м'ясний пиріг Хризантема

Дрібно шаткуємо цибулю, фарш солимо, перчимо, додаємо за бажанням ще якихось відповідних улюблених прянощів. Добре підійдуть базилік, коріандр, свіжа зелень петрушки, якщо є. Маленька хитрість: начинка з сирого м'ясного фаршу буде ніжніше і соковитіше, якщо додати в неї трохи сметани.

Відкритий м'ясний пиріг Хризантема

Фарш добре перемішуємо, трохи відбиваємо і відставляємо в сторону, щоб він «дозрів», а поки переходимо до тесту.

Відкритий м'ясний пиріг Хризантема

На посипаній борошном дошці акуратно розгортаємо пласт листкового тіста, намагаючись зберегти вірність форми.

Відкритий м'ясний пиріг Хризантема

Розрізаємо пласт на рівні квадрати. Якщо немає спеціального різака, можна скористатися гострим ножем, лезо якого бажано попередньо занурити в олію, щоб шари на зрізі НЕ заліплює. До речі, з розділу «маленьких хитрощів»: а ви знаєте, як корисна на кухні звичайна пластмасова шкільна лінійка, особливо при роботі з тестом!

Відкритий м'ясний пиріг Хризантема

На кожен квадрат викладаємо порцію фаршу.

Відкритий м'ясний пиріг Хризантема

Квадратики звертаємо на такі собі об'ємні закарлюки як на фото.

Відкритий м'ясний пиріг Хризантема

Викладаємо загогулінкі з м'ясом в змащену маслом і присипану борошном форму колами, від краю до центру.

Відкритий м'ясний пиріг Хризантема

Змащуємо сформований пиріг збитим яйцем. Якщо тісто дріжджове, даємо йому хвилин 20 вистоювання, якщо прісне - відразу ставимо в розігріту до 220-240 градусів духовку на 10 хвилин. Коли тісто розкриється і почне рум'яна, прикриваємо пиріг пекарської папером або фольгою, знижуємо температуру до 180-190 градусів і печемо до готовності ще 15-20 хвилин.

Відкритий м'ясний пиріг Хризантема

Відкритий м'ясний пиріг Хризантема готовий. Гарний, смачний, ситний. При мінімумі витрат - максимум ефекту!

Відкритий м'ясний пиріг Хризантема

Ріжемо м'ясний пиріг з листкового тіста на шматки як торт і подаємо гарячим.

Відкритий м'ясний пиріг Хризантема

Якщо доповнити його будь-якими домашніми соліннями, навіть найвибагливіші гості не встануть з-за столу, поки не підберуть останні крихти!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Рецепти на Хелловін, гаряча закуска з м'ясного фаршу в духовці «Рука вампіра» (з фото)
Рецепти на Хелловін, гаряча закуска з м'ясного фаршу в духовці «Рука вампіра» (з фото)
Готуючись до вечірки на Хеллоуїн, крім випічки, десертів, напоїв і холодних закусок потрібно продумати і гарячі закуски. Може бути вам підійде така ось гаряча закуска з м'ясного фаршу в духовці,
Як робити фарш для котлети, запіканок та інших страв з фаршу, м'ясний фарш, відео
Як робити фарш для котлети, запіканок та інших страв з фаршу, м'ясний фарш, відео
Як робити фарш? Таке питання виникає у багатьох господинь, які читають рецепти приготування пельменів, котлет, паштетів, мусака, чебуреків і безлічі інших улюблених багатьма страв з фаршу.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору