Несолодкі профитроли з начинкою з курки і сирного сиру
Закусочні профитроли з несолодкої начинкою можуть перевернути стале уявлення про способи використання заварного теста.Благодаря нейтральному смаку заварний булочки, її легко можна взяти за основу для холодних закусок. Кулінари усього світу на подив єдині в підході до приготування заварного тесту на профитроли, що є рідкістю в кулінарії, тому, рецепт заварного тесту можете просто взяти з рецепта тістечок з заварним кремом. Тому, детально зупиняюся на приготуванні несолодкої начинки з курки і сирного сиру. Покроково зроблені фото проілюструють приготування незвичайної закуски.
Інгредієнти начинки:
- куряче філе - 150 гр;
- сирний сир - 200 гр;
- огірок - 1 шт .;
- помідор - 1 шт .;
- корнішони - 50 гр;
- Зелена цибуля;
- спеції для курки;
- кріп.
Як зробити профітролі з начинкою з курки і сирного сиру
Коли заварне тісто вже в духовці, у нас є 40 хвилин для того, щоб приготувати нашу несолодке начинку до них.
Ріжемо курку на шматочки будь-якого розміру і щедро вивалюємо в паприці, куркумі, чорному перці, солі. Можна замаринувати в соєвому соусі, щоб смак вийшов ще більш насиченим.
Смажимо м'ясо на соняшниковій олії, розігрітому до максимальної температури, щоб все найсмачніше запеклось всередині шматочків.
Шаткуємо дуже дрібно корнішони, огірок, цибуля, зелень і помідор, прибравши з нього серцевину. Начинка не повинна бути надто рідкою.
Доведену до готовності курку дрібно рубаємо.
Змішуємо в окремій ємності сирний сир, овочі, курку і корнішони. М'ясо, завдяки суміші спецій, має насичений гострий смак. Тому, додатково перчити начинку не варто. Потрібну солоність додадуть і корнішони. Якщо вам буде не достатньо солі, то посоліть на свій смак.
Готовий Профітроль розрізаємо не до кінця по горизонталі так, щоб вийшла книжечка, і чайної десертною ложкою викладаємо в нього начинку.
Закриваємо «кришечку» і наша смачна і оригінальна закуска готова.
Щоб начинка вийшла повітряної і однорідною, можна подрібнити її в блендері. Для цієї ж мети можна скористатися м'ясорубкою, пропустивши через неї суміш рази два. Зберігати такий паштет слід в холодильнику, якщо залишиться що зберігати.