Наш рецепт » Випічка » Рогалики з вишнею з сирного тесту

Рогалики з вишнею з сирного тесту

Любителям швидкої солодкої випічки пропоную скористатися моїм простим рецептом і зробити пишні рогалики з вишнею з сирного тесту. Він особливо стане в нагоді в тому випадку, коли так дуже-дуже захотілося солоденького! Мій крок за кроком оформлений рецепт з фото допоможе швидко освоїти приготування здобних рогаликів. Для тесту будемо використовувати сир, що надає тісту особливу смакову родзинку і пишність. Ну а вишнева, злегка кислуватий, начинка буде приємно гармоніювати із солодким тестом. Загалом, озброюємось продуктами і на кухню, готувати смачні рогалики з вишнею.

Але перш нам треба підготувати:

  • борошно - 250 гр;
  • сир - 150 гр;
  • вишня свіжа або заморожена - 200 гр;
  • яйце - 2 шт. (Одне для тесту, інше - для змазування рогаликів);
  • цукор - 50 гр;
  • соняшникова олія - ​​6 стіл. ложок;
  • розпушувач - 2 чайн. ложки;
  • ванільний цукор - 1 пакетик;
  • сіль - щіпка.

Рогалики з вишнею з сирного тесту

Як спекти рогалики з вишнею з сирного тесту

Приступаємо до приготування тіста для рогаликів. Сир ретельно розтираємо з цукром, потім, вбиваємо яйце, додаємо ванільний цукор, солимо і вимішуємо до однорідного стану.

Рогалики з вишнею з сирного тесту

В отриману масу підливаємо частинами 6 столових ложок рослинного масла і весь час перемішуємо. Ось так я додаю масло в сирну суміш.

Рогалики з вишнею з сирного тесту

Борошно змішати з розпушувачем і просіваємо через сито. Підсипає борошно в сирне тісто і формуємо його для рогаликів. Спочатку розмішуємо лопаткою, а потім, починаємо вимішувати рукою.

Рогалики з вишнею з сирного тесту

Накриваємо тісто плівкою і відправляємо в холодильник. А поки займемося вишнею для начинки. Вишню використовуємо будь-яку - свіжу, заморожену, консервовану. Навіть можете взяти цілі вишневі ягоди з варення. Головна умова успішної начинки - вийняти кісточки з вишень і дати стекти соку, щоб при випічці рогалики не підгоріли. Отже, видаляємо кісточки з плодів зручним нам способом і відправляємо вишню в ситечко.

Нехай стікає сік, а ми поки будемо розгортати сирне тісто. Але, перш ніж розгортати, дістаємо тісто з холодильника, ділимо його на дві частини і кожну частину розгортаємо в коло товщиною 0,5 см. Нарізаємо з нього 8 сегментів.

Рогалики з вишнею з сирного тесту

На кожному сегменті робимо три надрізи посередині, не доходячи до краю. На широкому відрізку тесту викладаємо 3-4 вишні. При необхідності, якщо вишня занадто кисла, злегка посипаємо ягоди цукром. Вузьку частину тесту укладаємо під нижню частину рогалики, охоплюючи широку частину і злегка розсовуючи прорізи. Як правильно зробити красиві рогалики наочно видно на фото.

Рогалики з вишнею з сирного тесту

Таким же чином поступаємо з другою частиною тіста.

Готові рогалики викладаємо на деко, застелене пекарської папером.

Рогалики з вишнею з сирного тесту

Змащуємо збитим яйцем і відправляємо в розігріту духовку. Випікаємо при 200 ° С до рум'янцю.

Рогалики з вишнею з сирного тесту

Рум'яні і пишні рогалики з вишнею з сирного тесту подавайте до чаю, до кавової трапези. Фруктовий кисіль або компот, також, будуть смачним доповненням до випічки.

Рогалики з вишнею з сирного тесту

Почастуєте рідних і друзів розсипчастими рогаликами з вишневою начинкою. Приємного всім апетиту!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Сирний соус тартар з кропом і м'ятою в тарталетках з солоною сьомгою
Сирний соус тартар з кропом і м'ятою в тарталетках з солоною сьомгою
Перед тим, як пригощати своїх гостей смачним гарячим блюдом, запропонуйте їм холодну закуску у вигляді сирного тартара. Пропонований мною сьогодні смачний сирний соус тартар з кропом і м'ятою в

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору