Смачні сосиски в листковому тісті в духовці
Вихідні пройшли не дарма, якщо господиня встигла побалувати своїх рідних смачною випічкою. У мене залишилося трохи листкового тіста, буквально 150 грамів, але з них вийшло 12 чудових пиріжків. Приготування такої страви займає дуже мало часу, а результат перевершує всі очікування. Смачні сосиски в листковому тісті - це просто, смачно, ситно і не затратно. Беріть на замітку мій рецепт. Зроблені до нього фото, покроково ілюструють всі процеси приготування.
Отже, нам потрібні:
- тісто листкове (готове) - 150 грам;
- сосиски - 3 штуки;
- борошно пшеничне в / с - для присипки робочої поверхні;
- масло вершкове - для дека.
Як приготувати сосиски в листковому тісті
Перше, що потрібно зробити, це підготувати сосиски. Для цього, потрібно звільнити їх від плівки або іншої зовнішньої оболонки. Я, звичайно, купую звичайні сосиски без сиру, сала та інших доповнень.
Листкове тісто можна приготувати самостійно або купити. Я вибрала більш легкий варіант. Перед роботою з готовим тестом, я його розморозила, як зазначено на упаковці.
Сосиски слід розрізати на чотири частини. Вийде 12 сосисок в тісті з даної кількості інгредієнтів.
Тісто розрізати на смуги, шириною близько 1,5-2 сантиметрів. Товщина листкового тіста, при цьому, повинна бути близько 5 міліметрів.
Обернути кожну сосиску в тісто, як показано на наступному фото.
Деко застелити фольгою або пергаментом, змастити вершковим маслом. Можна замінити вершкове масло на рослинну, тільки без запаху. Викласти cосіскі в листковому тісті на фольгу і відправити в духовку.
Випікати 15-20 хвилин при 175 градусах. Час випічки залежить від бажаної золотистого.
Готову випічку подавати домашнім відразу після приготування або коли всі зберуться за столом. Хрустка повітряна скоринка з тіста і запечені сосиски дуже гармонійно доповнюють один одного.
Така домашня випічка з готового листкового тіста виходить дуже-дуже смачною. Обов'язково побалуйте себе і своїх рідних. Смачної вам випічки!