Наш рецепт » Випічка » Виборзький булочки - здобні булочки з посипанням і повидлом

Виборзький булочки - здобні булочки з посипанням і повидлом

Рецепт виборзькі булочок знаменитий з ще довоєнних часів і часто описувався в кулінарних книгах того часу. Так, це не простий рецепт, який зажадає особливої ​​уваги і часу, щоб домогтися результату і побачити на своєму столі прекрасні дуже ніжні і пишні як пух, солодкі дріжджові здобні булочки з посипанням і начинкою з джему або повидла. Як красиво спекти і оформити виборзькі булочки з штрейзелем - із задоволенням розповідаю в своєму рецепті з покроково зробленими фото.

Нам знадобиться:

  • 1 порція Виборзького дріжджового тіста;
  • 160-170 грам абрикосового джему;
  • 60 грам розтопленого вершкового масла.

Для штрейзеля нам знадобиться:

  • 100 грам борошна пшеничного в / с;
  • 100 грам білого цукру;
  • 50 грам солодковершкового масла 82%.

зміст

  • 1 Як приготувати здобні булочки з посипанням і начинкою
  • 1.1 Як зробити штрейзель
  • 1.2 Як красиво оформити здобні булочки з посипанням

Як приготувати здобні булочки з посипанням і начинкою

Як зробити штрейзель

В одній ємності змішуємо борошно, цукор і шматочки холодного масла. Всі ці інгредієнти перетираємо між долонями до отримання крихти.

Виборзький булочки - здобні булочки з посипанням і повидлом

Як красиво оформити здобні булочки з посипанням

Готове тісто ділимо на 12 рівних частин (можна скористатися кухонними вагами). Беремо шматочок тесту, розплющуємо його в долоні, а потім починаємо збирати краї коржика до центру. Тепер скачуємо кульку вже на робочій поверхні швом вниз, нещільно покривши кульку долонею. Акуратно беремо підготовлену булочку внизу, де був шов, і занурюємо її в тепле (!) Розтоплене масло і відразу ж опускаємо в штрейзель.

Викладаємо булочки на силіконовий килимок швом вниз.

Виборзький булочки - здобні булочки з посипанням і повидлом

Покриваємо тестові заготовки плівкою і залишаємо для вистоювання на одну годину. Потім, знімаємо плівку, за допомогою маточки від ступки робимо поглиблення в центрі булочки до самого дна і заповнюємо отвір абрикосовим джемом.

Виборзький булочки - здобні булочки з посипанням і повидлом

Ще раз покриваємо булочки плівкою і расстаіваться їх 30 хвилин. За цей час розігріваємо духовку до 180 ° С.

Виборзький булочки - здобні булочки з посипанням і повидлом

Випікаємо виборзькі булочки близько 12-15 хвилин.

Виборзький булочки - здобні булочки з посипанням і повидлом

Знімаємо випічку з дека, охолоджуємо і ... пробуємо.

Виборзький булочки - здобні булочки з посипанням і повидлом

Я взяла і зламала одну булочку.

Виборзький булочки - здобні булочки з посипанням і повидлом

Тісто вийшло неймовірно ніжне, а штрейзель такий хрусткий. Вийшли дуже смачні Виборзький булочки.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Булочки краффіни - оригінальний американський гібрид маффинов і круасанів
Булочки краффіни - оригінальний американський гібрид маффинов і круасанів
Всі знають і люблять мафіни - маленькі круглі полубулочкі-полукексікі, придумані англійцями років тисячу тому. Всі знають і люблять круасани - листкові кренделі, які придумали французи теж тисячу

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору