Наш рецепт » Десерти » Домашній вершковий пломбір - морозиво зі згущеного молока, вершків і жовтків

Домашній вершковий пломбір - морозиво зі згущеного молока, вершків і жовтків

Пропоную Вашій увазі ще один смачний рецепт морозива з моєї колекції - домашній вершковий пломбір. Він відрізняється незвично ніжною текстурою і найбільш наближений до смаку до промислової продукції. Ніжне і смачне домашнє морозиво ми будемо готувати з згущеного молока, вершків і жовтків з желатином. Такий склад позбавить його від кристаликів льоду і дозволить танути не так швидко при кімнатній температурі, як інші види домашнього холодних ласощів. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам просто і швидко приготувати вершковий пломбір в домашніх умовах.

Складові:

  • молоко - 50 гр;
  • вершки 25% і вище - 325 гр;
  • яйця - 3 шт;
  • цукор - 25 гр;
  • згущене молоко - 125 гр;
  • желатин - 5 гр;
  • ванілін - 0,5 гр.

Як зробити домашній вершковий пломбір з згущеного молока, вершків і жовтків

Приготування морозива починаємо з того, що желатин замочуємо в столовій ложці холодної води.

Домашній вершковий пломбір - морозиво зі згущеного молока, вершків і жовтків

У сотейник поміщаємо жовтки (білки для приготування морозива нам не знадобляться), цукор, ванілін і згущене молоко. Згущене молоко беріть якісну - від цього залежить смак готового продукту.

Домашній вершковий пломбір - морозиво зі згущеного молока, вершків і жовтків

Розтираємо все до побіління. Вливаємо вершки з молоком.

Домашній вершковий пломбір - морозиво зі згущеного молока, вершків і жовтків

Ретельно розмішуємо суміш до отримання однорідної суміші. Додаємо набряклий желатин.

Домашній вершковий пломбір - морозиво зі згущеного молока, вершків і жовтків

Вершково-жовткову суміш нагріваємо до 82 градусів Цельсія. Якщо термометра у вас немає і точно проконтролювати температуру немає можливості, орієнтуємося на легке загустение суміші і поява пара над її поверхнею. Желатин повинен повністю розчинитися. Пам'ятаємо, що ні в якому разі не повинні допустити закипання, щоб не пропали його желюючий властивості і не згорнулися жовтки.

Домашній вершковий пломбір - морозиво зі згущеного молока, вершків і жовтків

Готову кремову суміш потрібно остудити і далі готувати за інструкцією до вашої морожениці.

Домашній вершковий пломбір - морозиво зі згущеного молока, вершків і жовтків

Якщо ж мороженица відсутня, заморожуємо морозиво в морозилці. Не забуваємо чотири рази з інтервалом в 1-1,5 години виймати його і збивати або просто перемішувати, щоб не допустити кристалізацію продукту.

Готовий домашній вершковий пломбір при подачі сервіруємо на свій розсуд.

Домашній вершковий пломбір - морозиво зі згущеного молока, вершків і жовтків

Пам'ятайте, що найсмачніший десерт стає ще смачніше при красивою подачі.

Домашній вершковий пломбір - морозиво зі згущеного молока, вершків і жовтків

Використовуючи цей простий рецепт домашнього вершкового пломбіру, ​​ви зможете почастувати своїх домашніх і гостей смачним холодним десертом. Апетитних вам кулінарних шедеврів!!!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору