Наш рецепт » Десерти » Домашнє морозиво пломбір з сухого молока з крохмалем і без яєць

Домашнє морозиво пломбір з сухого молока з крохмалем і без яєць

Немає нічого смачнішого домашнього морозива. Це я вам з усією відповідальністю і знанням справи заявляю. Навіть не найвдаліші експерименти з рецептами цього холодних ласощів набагато смачніше магазинних аналогів. А вже про користь і натуральності я взагалі скромно промовчу. І так, сьогодні у нас в меню корисне і смачне домашнє морозиво пломбір. Десерт будемо готувати без яєць, але з сухим молоком і крохмалем. Для вдалого результату, необхідно лише дотримуватися моєму покроково оформленим рецептом. Я його вигострювала багаторазовим повторенням і з задоволенням поділюся з вами всіма тонкощами приготування.

Інгредієнти для холодного домашнього ласощі:

  • жирне молоко - 300 гр;
  • вершки від 33% - 250 гр;
  • цукор - 130 гр;
  • сухе молоко - 35 гр;
  • кукурудзяний крохмаль - 1 ст.л. з гіркою;
  • ванілін - 0,5 гр.

Як зробити домашнє морозиво пломбір з сухого молока з крохмалем

У товстостінній сотейнику з'єднуємо всі сухі інгредієнти, крім крохмалю.

Мені зручно вимірювати вагу продуктів в грамах, якщо ви користуєтеся склянками і ложками, то сухого молока візьміть 2 ст.л. з гіркою. перемішайте суміш.

Домашнє морозиво пломбір з сухого молока з крохмалем і без яєць

Влийте до неї 250 гр молока і відправте сотейник на вогонь. Нам потрібно довести молоко до кипіння.

Домашнє морозиво пломбір з сухого молока з крохмалем і без яєць

У стаканчик всипте крохмаль. До речі, кукурудзяний крохмаль безболісно замінюється звичайним картопляним, ложку при такій заміні набирайте скромніше. Залийте його залишилися холодним молоком і перемішайте.

Домашнє морозиво пломбір з сухого молока з крохмалем і без яєць

У кипляче молоко тонкою цівкою влийте крохмаль з молоком, при цьому, постійно помішуйте суміш.

Доведіть заварний масу до загустіння і зніміть з вогню. Її потрібно остудити до кімнатної температури. Я ставлю сотейник в раковину з холодною водою для прискорення охолодження.

Домашнє морозиво пломбір з сухого молока з крохмалем і без яєць

Добре охолоджені вершки збийте до м'яких піків. Дивіться на фото, як вони повинні при цьому виглядати.

Домашнє морозиво пломбір з сухого молока з крохмалем і без яєць

Змішайте остиглий заварний крем зі збитими вершками. Краще це зробити в 2-3 прийоми.

Домашнє морозиво пломбір з сухого молока з крохмалем і без яєць

Отриману масу потрібно використовувати згідно з інструкцією до вашої морожениці.

Домашнє морозиво пломбір з сухого молока з крохмалем і без яєць

Після виготовлення морозива я розкладаю морозиво по формах і заморожують до твердого стану.

Домашнє морозиво пломбір з сухого молока з крохмалем і без яєць

Якщо для виготовлення морозива у вас немає, то відправте своє домашнє морозиво в морозилку. 3-4 рази з інтервалом в годину діставайте його і перемішуйте блендером або міксером, щоб не утворювалися кристали льоду.

Домашнє морозиво пломбір з сухого молока з крохмалем і без яєць

Можна насолоджуватися охолоджуючим ласощами і з ностальгією згадувати смак радянського пломбіру - смак дитинства.

Домашнє морозиво пломбір з сухого молока з крохмалем і без яєць

Смачних вам домашніх десертів і шикарного настрою!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Миндально-шоколадна домашня панна котта
Миндально-шоколадна домашня панна котта
Шоколадно-мигдальна панна котта - це оригінальний італійський десерт. Божественний смак цієї страви в поєднанні з запаморочливим запахом і найніжнішої структурою зробили його улюбленими ласощами у

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору