Наш рецепт » Десерти » Домашнє морозиво - пломбір. Рецепт приготування простий і смачний.

Домашнє морозиво - пломбір. Рецепт приготування простий і смачний.

Морозиво пломбір в домашніх умовах приготувати досить просто. І головне, на смак наше морозиво вийде як радянський пломбір в стаканчиках. Продавалося таке смачне морозиво давно ... давно.

Щоб приготувати нам знадобиться:

вершків 33-35% - 300 г;

цукру - 150 г;

ваніліну - ¼ чайної ложки;

яєчний жовток - 3 шт .;

молока - ½ склянки (100 гр.)

Ну а тепер, як зробити домашнє морозиво пломбір.

Технологія приготування:

- кип'ятимо молоко і охолоджуємо до кімнатою температури;

- відокремлюємо жовтки від білків;

- будь-яким зручним для вас способом збиваємо жовтки до однорідного стану і з'єднуємо з остиглим молоком;

- додаємо цукор і ванілін за рецептом, перемішуємо і ставимо на водяну баню і безперервно заважаючи доводимо нашу суміш до стану тесту для млинців або згущеного молока;

УВАГА: якщо хто не знає, що таке водяна баня - розповімо. Це каструля з киплячою водою на яку зверху поміщають меншу каструлю або миску з збивають сумішшю.

- збиваємо вершки до стійких піків;

УВАГА: збиваючи, стежте за тим, що б не перевзбіть вершки, інакше у вас вийде масло, а воно не підійде для морозива.

- з'єднуємо молочно-яєчну суміш і збиті вершки, обережно перемішуючи;

- ставимо в морозильну камеру на 1 годину;

- початкуюче застигати морозиво-пломбір дістаємо з морозилки, перемішуємо міксером або блендером і знову відправляємо в морозилку на одну годину;

- через 1 годину знову дістаємо морозиво, перемішуємо і знову відправляємо наш домашній пломбір в морозилку.

Через 2-4 години (час застигання залежить від вашої морозильної камери), коли наше домашнє морозиво застигне, можемо пригощати гостей і самі насолоджуватися чудовим смаком натурального пломбіру, ​​приготованого в домашніх умовах.

Домашнє морозиво - пломбір. Рецепт приготування простий і смачний.

Подаючи пломбір можемо полити його варенням, присипати рубаними горіхами або мигдалем, подати зі свіжими або консервованими фруктами, а можемо і шоколадку потерти ...

Домашнє морозиво - пломбір. Рецепт приготування простий і смачний.

Одним словом - кому, що подобається.

Ось і весь рецепт домашнього морозива пломбір. Всім смачного!

Рекомендуем

Домашнє молочне морозиво на жовтках
Домашнє молочне морозиво на жовтках
Приготувати смачне морозиво самостійно, без спеціального обладнання і навичок, абсолютно реально. Його собівартість набагато дешевше магазинних аналогів, а крім того, ми отримуємо абсолютно

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору