Наш рецепт » Десерти » Домашнє морозиво - пломбір. Рецепт приготування простий і смачний.

Домашнє морозиво - пломбір. Рецепт приготування простий і смачний.

Морозиво пломбір в домашніх умовах приготувати досить просто. І головне, на смак наше морозиво вийде як радянський пломбір в стаканчиках. Продавалося таке смачне морозиво давно ... давно.

Щоб приготувати нам знадобиться:

вершків 33-35% - 300 г;

цукру - 150 г;

ваніліну - ¼ чайної ложки;

яєчний жовток - 3 шт .;

молока - ½ склянки (100 гр.)

Ну а тепер, як зробити домашнє морозиво пломбір.

Технологія приготування:

- кип'ятимо молоко і охолоджуємо до кімнатою температури;

- відокремлюємо жовтки від білків;

- будь-яким зручним для вас способом збиваємо жовтки до однорідного стану і з'єднуємо з остиглим молоком;

- додаємо цукор і ванілін за рецептом, перемішуємо і ставимо на водяну баню і безперервно заважаючи доводимо нашу суміш до стану тесту для млинців або згущеного молока;

УВАГА: якщо хто не знає, що таке водяна баня - розповімо. Це каструля з киплячою водою на яку зверху поміщають меншу каструлю або миску з збивають сумішшю.

- збиваємо вершки до стійких піків;

УВАГА: збиваючи, стежте за тим, що б не перевзбіть вершки, інакше у вас вийде масло, а воно не підійде для морозива.

- з'єднуємо молочно-яєчну суміш і збиті вершки, обережно перемішуючи;

- ставимо в морозильну камеру на 1 годину;

- початкуюче застигати морозиво-пломбір дістаємо з морозилки, перемішуємо міксером або блендером і знову відправляємо в морозилку на одну годину;

- через 1 годину знову дістаємо морозиво, перемішуємо і знову відправляємо наш домашній пломбір в морозилку.

Через 2-4 години (час застигання залежить від вашої морозильної камери), коли наше домашнє морозиво застигне, можемо пригощати гостей і самі насолоджуватися чудовим смаком натурального пломбіру, ​​приготованого в домашніх умовах.

Домашнє морозиво - пломбір. Рецепт приготування простий і смачний.

Подаючи пломбір можемо полити його варенням, присипати рубаними горіхами або мигдалем, подати зі свіжими або консервованими фруктами, а можемо і шоколадку потерти ...

Домашнє морозиво - пломбір. Рецепт приготування простий і смачний.

Одним словом - кому, що подобається.

Ось і весь рецепт домашнього морозива пломбір. Всім смачного!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Домашнє молочне морозиво на жовтках
Домашнє молочне морозиво на жовтках
Приготувати смачне морозиво самостійно, без спеціального обладнання і навичок, абсолютно реально. Його собівартість набагато дешевше магазинних аналогів, а крім того, ми отримуємо абсолютно

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору