Олів'є з корейською морквою і свіжим огірком - оригінальний і смачний салат
А давайте-ка перетворимо звичний класичний смак популярного і незабутнього салату олів'є, змінивши звичну для цієї страви відварну моркву на пікантну морква по-корейськи. Улюблена «радянських» блюдо помітно змінить свій смак, але від цього салат тільки виграє. Отже, як приготувати смачний олів'є з корейською морквою і свіжим огірком демонструє покроково оформлений рецепт з фото. приступаємо!
Складові:
- картопелька відварна - 2 шт .;
- яйце (звичайне за розміром) - 2 шт .;
- морквина корейська (готова) - 100 гр;
- ковбаса варена - 150 гр;
- горошок з банки (консервований) - 5 ст. лож .;
- свіжий огірок - 1 шт .;
- майонез - 3 ст. лож.
Як зробити олів'є з корейською морквою і зі свіжими огірками
Природно, завчасно для нашого нового салату зі зміненим одним інгредієнтом відварюємо яйця і картопля. Ці продукти потім охолоджуємо і, звичайно ж, очищаємо. При варінні рекомендуємо кинути в воду щіпку солі.
Наступний етап приготування салату - подрібнення. Оскільки порядок подрібнення ролі не грає, давайте почнемо з ковбаси. Наріжемо її кубиками.
Аналогічно поступимо і з картоплею.
Яйця для олів'є рубаємо на кубики аналогічні попереднім.
Промитий огірок на обробній поверхні теж ріжемо кубиками.
Додаємо зелений консервований горошок. Сік заздалегідь зливаємо з нього.
Залишилося підкласти морквину по-корейськи. Якщо вона у вас зроблена довгими смужками, то обов'язково наріжте її на менші шматочки.
Всі компоненти зібрані разом, саме час заправити салат майонезом. Спецій ми принципово не використовуємо, їх досить у пікантній морквині.
перемішуємо.
Готовий наш смачний і оригінальний салат олів'є з корейською морквою і свіжим огірком!
Розкладайте традиційне блюдо приготоване з незвичайним смаком по тарілках і угощайтесь!