Наш рецепт » Салати » Весняний салат з корейською морквою, огірком, ковбасою і яйцем

Весняний салат з корейською морквою, огірком, ковбасою і яйцем

На дворі весна, все традиційні салати мені, порядком, набридли. Ось я і вирішила на обід для своїх домочадців придумати рецепт салату, щоб він був корисним, ситним, смачним, мав апетитний зовнішній вигляд ну і, звичайно ж, щоб в салаті була якась пікантність. Ось так у мене і вийшов простий, смачний і корисний весняний салат з корейською морквою, огірком, ковбасою і яйцем. Яскрава і пряна корейська морковочка надає йому вишуканий пікантний смак. Свіжий огірочок, селера і цибулю - три інгредієнта завдяки яким мій салат буде корисним. Варене яйце і ковбаса зроблять салатик ситним. Смачний домашній майонез з'єднає всі інгредієнти. Ну а щоб салат виглядав апетитно, нам потрібно буде його красиво нарізати. Результат мого кулінарної творчості сподобався всім. Мій крок за кроком оформлений фото-рецепт дозволить вам уникнути мук творчості, проб і помилок. Господині, представляю на Ваш суд мій вже перевірений рецепт весняного салату з корейської моркви.

продукти:

Весняний салат з корейською морквою, огірком, ковбасою і яйцем

  • ковбаса варена - 300 гр;
  • яйця відварені - 5 шт .;
  • корінь селери - 150 гр;
  • морквина корейська - 200 гр;
  • цибулина - 1 шт. (Невелика);
  • огірок свіжий - 250 гр;
  • майонез - 100-150 гр.

Для початку, розповім як правильно вибрати продукти для салату.

Варену ковбаску для страви краще взяти «Докторську». Така ковбаса не тільки смачна, але і відмінна по щільності. Вона легко ріжеться і не розвалиться в салаті. Можна, також, покласти в салат будь-яку іншу варену ковбасу, але тільки, щоб вона була без сала.

Лук для салату намагайтеся брати не занадто гострий. Я додала в салат ніжний і смачний білий лук. Можна, так само, використовувати і синій цибуля. Якщо цибуля кладете звичайний, то його потрібно обшпарити окропом, щоб вийшла гіркота.

Майонез для свого салату я використовую завжди жирний. У салаті присутній корінь селери і свіжий огірочок, а в поєднанні з легким майонезом вони дають багато рідини і салат буде мати не естетичний вигляд. З продуктами розібралися, починаємо приготування.

Як зробити корейський салат з моркви, огірків, яєць і ковбаси

Для початку нам потрібно очистити від шкірки свіжий огірочок, селера і цибулину.

Весняний салат з корейською морквою, огірком, ковбасою і яйцем

Далі, корінець селери натираємо на тертку для корейської моркви.

Весняний салат з корейською морквою, огірком, ковбасою і яйцем

Огірочки нарізаємо тоненькою соломкою.

Весняний салат з корейською морквою, огірком, ковбасою і яйцем

Цибулину, теж, шаткуємо соломкою.

Весняний салат з корейською морквою, огірком, ковбасою і яйцем

Варені яйця звільняємо від шкарлупок. Намагайтеся чистити їх акуратно, щоб не зламати і не пошкодити білок. Від цілісності яєць буде залежати краса нарізки.

Весняний салат з корейською морквою, огірком, ковбасою і яйцем

Далі яйця розрізаємо на половинки і кожну половинку нарізаємо тоненькими слайсами.

Весняний салат з корейською морквою, огірком, ковбасою і яйцем

Ковбаску спочатку ріжемо тонкими кружечками.

Весняний салат з корейською морквою, огірком, ковбасою і яйцем

Потім, шаткуємо соломкою.

Весняний салат з корейською морквою, огірком, ковбасою і яйцем

Всі раніше підготовлені інгредієнти складаємо в глибокий посуд, в якій буде зручно перемішувати салат. Додаємо майонез і перемішуємо.

Весняний салат з корейською морквою, огірком, ковбасою і яйцем

Кількість майонезу може варіюватися відповідно до ваших смакових уподобань. Я, наприклад, кладу майонезу досить багато, так як люблю жирніший салат. Але вас може задовольнити набагато меншу кількість майонезу.

Після перемішування салатик пробуємо і якщо він здався вам не досить солоним, то можна трохи підсолити його за смаком.

Весняний салат з корейською морквою, огірком, ковбасою і яйцем

Пікантний салат зі свіжими овочами, корейською морквою, ковбасою і вареним яйцем готовий і, по-моєму, він вийшов симпатичний.

Весняний салат з корейською морквою, огірком, ковбасою і яйцем

А завдяки грамотно підібраним інгредієнтам, які прекрасно поєднуються один з одним, наш простий весняний салат ще і дуже ситний і, неймовірно, смачний. Загалом, він може бути поданий як для простого сімейного обіду, так і зайняти гідне місце за святковим столом.

Зазвичай цей салат мої домочадці з'їдають за один присід, але якщо трохи салату все, ж залишилося його потрібно скласти в скляну банку або харчової судочек і прибрати в холодильник. Зберігати овочевий салат заправлений майонезом можна в холодному місці не більше 24 годин.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Салат з корейською морквою, ковбасою і сухариками - смачний майонезний салат
Салат з корейською морквою, ковбасою і сухариками - смачний майонезний салат
Корейська морквина - відмінна закуска при будь-якому випадку, в тому числі, і святковому. Цей продукт хороший і в самостійному вигляді, так і як доповнення до інших інгредієнтів будь-якого блюда,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору