Домашня засолювання риби з горілкою і прянощами - швидко і смачно
Смачна, пряна і щільна за текстурою солона червона риба відмінно доповнить будь-який святковий стіл. Пропонована сьогодні домашня засолювання риби з горілкою і прянощами, дає можливість приготувати смачну і делікатесну рибну закуску дуже швидко. Повинна сказати, що цей спосіб засолу відмінно підійде для будь-якого виду риби, а не тільки для червоної. Обов'язково варто додавати горілку в даний маринад, адже саме вона надає рибку пружну структуру і красивий блиск, а аромат і смак напою швидко випаровується в процесі засолювання. Така холодна закуска з риби відмінно підійде для доповнення святкових бутербродів, канапе і рибного асорті. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам швидко і смачно приготувати солону рибу у себе на кухні.
Складові:
- горілка - 30 мл .;
- спеції для риби - 1 ч.л .;
- сіль - 1 ч.л .;
- рибна нарізка - 250 гр;
- цукор - 1 ч.л..
Як засолити рибу з горілкою і прянощами в домашніх умовах
Домашній посол риби починається з тог, що спершу, потрібно гарненько розморозити і промити рибку. Потім - ретельно Просолов її.
Далі, засипати рибну нарізку спеціями за смаком. Також, додати цукор. Залити горілкою і ретельно перемішати. Залишити просолюється протягом доби. Для більш глибокої засолювання потрібно 48 годин.
Рибка просолена і готова до подачі! Така закуска відмінно підійде для доповнення бутербродів або канапе.
Також, можна подати засолену рибу на підсмажений часниковий грінках з багета або білого хліба.
Така швидка і проста засолювання риби з горілкою в домашніх умовах дає можливість господині в короткий термін приготувати смачну, дуже ароматну і ніжну закуску з солоної риби, яка відмінно прикрасить будь-яке застілля. Рецепт такий пряної засолювання вкрай простий і легкий, а результат - перевершить всі ваші очікування! Всього 5 хвилин на приготування, 24 години на просаливание і ... смачна рибна закуска на вашому столі!