Наш рецепт » Рибні страви » Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем по-домашньому

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем по-домашньому

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем, за цим рецептом, виходить пряний і дуже смачний. Він точно підкорить серця тих, хто любить рибні блюда, особливо, різні соління. Блюдо має збалансований смак, легку солодкість і виражений аромат димку, який рибі надає лісової ялівець. Він перетворює структуру рибного філе, роблячи його щільним і досить пружним. Спробуйте маринувати окуня з цибулею і ялівцем за моїм рецептом, і ви, точно, занесете його в свою кулінарну скарбничку! Цей простий покроковий рецепт з фото допоможе приготувати мариновану рибу в домашніх умовах не тільки смачно, але і легко, а головне - дуже швидко.

Складові:

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем по-домашньому

  • сіль;
  • морський окунь - 1 тушка;
  • рослинне масло - 3 ст.л .;
  • цибуля - 1 шт .;
  • суміш перців;
  • перець лимонний;
  • оцет;
  • ягоди ялівцю.

Як маринувати морського окуня в оцті з цибулею і ялівцем

Приготування страви потрібно почати з оброблення окуня. Спершу слід відсікти хвіст, голову і гострі плавники. Розрізати окуня на невеликі скибочки - можна залишити цілими шматочками (з хребтом) або розділити на половинки.

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем по-домашньому

Щедро присипати рибу сіллю в глибокій ємності. Слідкуйте, щоб кожен шматочок окуня був в кристалах солі. Залишити рибу на три години в холодильнику для засолювання.

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем по-домашньому

Поки відбувається засолювання риби, потрібно приготувати ароматну заправку для маринування. Для цього, потрібно подрібнити півкільцями цибулю.

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем по-домашньому

З'єднати в банку для маринування цибулю, ягоди ялівцю, два види перцю і масло. Надіслати баночку в холодильник.

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем по-домашньому

Промити окуня від солі, дати стекти рідини і повністю залити рибу чистим оцтом. Залишити ще на три години.

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем по-домашньому

З'єднати в банку цибулю з ялівцем та спеціями з шматочками морського окуня. Закупорити кришкою, гарненько потрясти і відправити майже готову рибну закуску в холодильник на добу.

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем по-домашньому

Подається ароматна і дуже смачна маринована риба до столу разом з пікантним цибулькою. Смачного!

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем по-домашньому

Соковитий, смачний і неймовірно пікантний маринований морський окунь відмінно урізноманітнює святкове застілля і стане родзинкою будь-якого меню. Якщо ви шукайте смачні і швидкі пісні закуски, то обов'язково зверніть увагу на цей рецепт. Блюдо гармонійне у смаку, ароматне і відмінно поєднується з багатьма овочевими та борошняними стравами, в особливостями, з гарнірами з картоплі. Подавати таку рибку варто охолодженої і, обов'язково, полив соковитим маринадом!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані
Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані
Морський окунь запечений з ароматними травами в сметані є дуже легким у приготуванні, смачним і простим рибним блюдом. Морський окунь в духовці виходить дуже ніжним, не містить багато калорій і

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору