Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем по-домашньому
Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем, за цим рецептом, виходить пряний і дуже смачний. Він точно підкорить серця тих, хто любить рибні блюда, особливо, різні соління. Блюдо має збалансований смак, легку солодкість і виражений аромат димку, який рибі надає лісової ялівець. Він перетворює структуру рибного філе, роблячи його щільним і досить пружним. Спробуйте маринувати окуня з цибулею і ялівцем за моїм рецептом, і ви, точно, занесете його в свою кулінарну скарбничку! Цей простий покроковий рецепт з фото допоможе приготувати мариновану рибу в домашніх умовах не тільки смачно, але і легко, а головне - дуже швидко.
Складові:
- сіль;
- морський окунь - 1 тушка;
- рослинне масло - 3 ст.л .;
- цибуля - 1 шт .;
- суміш перців;
- перець лимонний;
- оцет;
- ягоди ялівцю.
Як маринувати морського окуня в оцті з цибулею і ялівцем
Приготування страви потрібно почати з оброблення окуня. Спершу слід відсікти хвіст, голову і гострі плавники. Розрізати окуня на невеликі скибочки - можна залишити цілими шматочками (з хребтом) або розділити на половинки.
Щедро присипати рибу сіллю в глибокій ємності. Слідкуйте, щоб кожен шматочок окуня був в кристалах солі. Залишити рибу на три години в холодильнику для засолювання.
Поки відбувається засолювання риби, потрібно приготувати ароматну заправку для маринування. Для цього, потрібно подрібнити півкільцями цибулю.
З'єднати в банку для маринування цибулю, ягоди ялівцю, два види перцю і масло. Надіслати баночку в холодильник.
Промити окуня від солі, дати стекти рідини і повністю залити рибу чистим оцтом. Залишити ще на три години.
З'єднати в банку цибулю з ялівцем та спеціями з шматочками морського окуня. Закупорити кришкою, гарненько потрясти і відправити майже готову рибну закуску в холодильник на добу.
Подається ароматна і дуже смачна маринована риба до столу разом з пікантним цибулькою. Смачного!
Соковитий, смачний і неймовірно пікантний маринований морський окунь відмінно урізноманітнює святкове застілля і стане родзинкою будь-якого меню. Якщо ви шукайте смачні і швидкі пісні закуски, то обов'язково зверніть увагу на цей рецепт. Блюдо гармонійне у смаку, ароматне і відмінно поєднується з багатьма овочевими та борошняними стравами, в особливостями, з гарнірами з картоплі. Подавати таку рибку варто охолодженої і, обов'язково, полив соковитим маринадом!