Наш рецепт » Страви з риби » Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем по-домашньому

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем по-домашньому

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем, за цим рецептом, виходить пряний і дуже смачний. Він точно підкорить серця тих, хто любить рибні блюда, особливо, різні соління. Блюдо має збалансований смак, легку солодкість і виражений аромат димку, який рибі надає лісової ялівець. Він перетворює структуру рибного філе, роблячи його щільним і досить пружним. Спробуйте маринувати окуня з цибулею і ялівцем за моїм рецептом, і ви, точно, занесете його в свою кулінарну скарбничку! Цей простий покроковий рецепт з фото допоможе приготувати мариновану рибу в домашніх умовах не тільки смачно, але і легко, а головне - дуже швидко.

Складові:

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем по-домашньому

  • сіль;
  • морський окунь - 1 тушка;
  • рослинне масло - 3 ст.л .;
  • цибуля - 1 шт .;
  • суміш перців;
  • перець лимонний;
  • оцет;
  • ягоди ялівцю.

Як маринувати морського окуня в оцті з цибулею і ялівцем

Приготування страви потрібно почати з оброблення окуня. Спершу слід відсікти хвіст, голову і гострі плавники. Розрізати окуня на невеликі скибочки - можна залишити цілими шматочками (з хребтом) або розділити на половинки.

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем по-домашньому

Щедро присипати рибу сіллю в глибокій ємності. Слідкуйте, щоб кожен шматочок окуня був в кристалах солі. Залишити рибу на три години в холодильнику для засолювання.

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем по-домашньому

Поки відбувається засолювання риби, потрібно приготувати ароматну заправку для маринування. Для цього, потрібно подрібнити півкільцями цибулю.

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем по-домашньому

З'єднати в банку для маринування цибулю, ягоди ялівцю, два види перцю і масло. Надіслати баночку в холодильник.

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем по-домашньому

Промити окуня від солі, дати стекти рідини і повністю залити рибу чистим оцтом. Залишити ще на три години.

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем по-домашньому

З'єднати в банку цибулю з ялівцем та спеціями з шматочками морського окуня. Закупорити кришкою, гарненько потрясти і відправити майже готову рибну закуску в холодильник на добу.

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем по-домашньому

Подається ароматна і дуже смачна маринована риба до столу разом з пікантним цибулькою. Смачного!

Маринований морський окунь з цибулею і ялівцем по-домашньому

Соковитий, смачний і неймовірно пікантний маринований морський окунь відмінно урізноманітнює святкове застілля і стане родзинкою будь-якого меню. Якщо ви шукайте смачні і швидкі пісні закуски, то обов'язково зверніть увагу на цей рецепт. Блюдо гармонійне у смаку, ароматне і відмінно поєднується з багатьма овочевими та борошняними стравами, в особливостями, з гарнірами з картоплі. Подавати таку рибку варто охолодженої і, обов'язково, полив соковитим маринадом!

Рекомендуем

Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані
Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані
Морський окунь запечений з ароматними травами в сметані є дуже легким у приготуванні, смачним і простим рибним блюдом. Морський окунь в духовці виходить дуже ніжним, не містить багато калорій і

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору