Смачна оселедець маринована в домашніх умовах шматочками
Якщо вам захотілося солоненьке рибки, то не обов'язково витрачати на її покупку багато грошей. Можна швидко і недорого приготувати мариновану оселедець вдома. Смачна оселедець маринована в домашніх умовах, має дуже простий рецепт. З ним впорається будь-хто. Особливо підійде таке блюдо тим господиням, які не люблять купувати продукти з шкідливими добавками і консервантами. Смачно маринуємо оселедець шматочками використовуючи мій, покроково оформлений рецепт з фото.
Складові:
• 2 середніх оселедця;
• 0,5 великий цибулини;
• три маленьких зубчики часнику;
• пару лаврових листочків;
• 2 ст. л. рослинної олії;
• 2 ст. л. оцту;
• 1 ч. Л. цукру;
• трохи чорного перцю меленого;
• 1 ст. л. солі.
Як маринувати оселедець з цибулею і оцтом
Тушкам оселедця потрібно дати трохи підтанути. Рибу не варто розморожувати повністю. Повністю размороженная риба при перемішуванні може розвалитися і в готовому вигляді не матиме красивий і апетитний вигляд. Далі, потрібно чистити від кишок, обрізати плавники, хвости, голови, ретельно промити під водою з крана, порізати на невеликі шматочки.
Цибулю і часник подрібнити.
Всі складові змішати в чаші. Ретельно, але акуратно перемішати.
Розкласти по банках. У мене вийшло 2 невеликі. Закрити кришками і поставити в холодильник не менше ніж на 12 годин. За цей час кілька разів струсніть баночки.
Через зазначений час смачна оселедець маринована шматочками готова.
Перед подачею можна посипати свіжою зеленню. Подавати з картопляним гарніром. Оселедець маринована шматочками з цибулею і оцтом виходить дуже ніжна. Таке блюдо порадує не тільки ваших рідних, а й друзів.