Дуже смачна солона скумбрія в цибулинні швидкого приготування
Рецепт приготування скумбрії в цибулинні давно борознить простори інтернету. Давно я на нього задивлялася і ось, нарешті, зважилася приготувати цю рибну закуску.
Мене підкупило вже дуже швидке її приготування і красивий апетитний вигляд в кінцевому результаті. Слідуйте за моїм покроково викладеним рецептом з фото і ви переконаєтеся, що солона скумбрії в цибулинні готується дуже швидко і це рибний шедевр і вам приготувати під силу.
Приготуйте наступні продукти:
- скумбрія - 2 тушки;
- сіль - 10 столів. ложки без верхівки;
- вода - 2 л;
- цибулиння - 3-4 великих жмені.
Як швидко засолити скумбрію в цибулинні
Спочатку займемося цибулевим лушпинням. Я думаю, що ви теж, як і я, збираєте цей цінний продукт для різних цілей. Так, хоча б пофарбувати яйця на Великдень або сало засолити. Так ось, промийте лушпиння від цибулі і залийте її 2 літрами води. Нехай настоїться з годинку.
Поки цибулиння настоюється, займемося обробленням скумбрії. До цього часу вона повинна відтанути. Розрізаємо черевце риби і видаляємо голову, нутрощі, подчищаем від темної плівки. Саме від неї буває гіркуватий смак риби.
Посуд з цибулевим лушпинням ставимо на газову плиту і додаємо сіль в пропорції: 5 столових ложок крупної солі без верхівки на 1 л води. Можете більше додати води, якщо у вас велика риба, але при цьому дотримуйтесь співвідношення солі до води.
Нехай покипить цибулиння хвилин п'ять, потім, зменшіть вогонь і покладіть в розчин скумбрію. Щоб рибні тушки не спливали, я прикрила їх кришкою. Фото демонструє, як це у мене виглядає.
За рецептом з інтернету солона скумбрії в цибулинні вариться після закипання 3 хвилини. Я перестрахувалась і збільшила час варіння на 2 хвилини. Таким чином, варила скумбрію 5 міну. Але тепер думаю, що і 3 хвилин було б достатньо, так як на одній з рибних тушок відійшла трохи шкірка. Але це не страшно. Шумівкою дістаємо готову рибку і залишаємо на блюді для охолодження.
Подається на стіл така солона скумбрії швидкого приготування обов'язково охолодженої, до того ж, в охолодженому вигляді вона краще ріжеться. Ось так просто і, головне, швидко можна приготувати смачну холодну рибну закуску з скумбрії в цибулинні.
А ось який смачний салат я приготувала на основі солоної скумбрії і рису. Дивовижний смак, мої домочадці були в захваті!
Рекомендую взяти на замітку цей рецепт і ви здивуєтеся, як швидко на вашому столі з'явиться дуже смачна солона скумбрії в цибулинні. Такий посол риби це швидко, просто і смачно! Смачного!