Наш рецепт » Другі страви » Печінка яловича з картоплею, цибулею і салом на сковороді

Печінка яловича з картоплею, цибулею і салом на сковороді

Смачна і ситна печінка яловича з картоплею, цибулею і салом може бути приготовлена ​​на обід на гаряче. Можете не сумніватися, всі члени вашої родини будуть задоволені і ситі після такої трапези. А мій крок за кроком оформлений рецепт з фото стане в нагоді вам, коли забажаєте приготувати печінку з картоплею за цим рецептом.

Отже, у вас в арсеналі є такі продукти:

  • печінка яловича - 200 гр;
  • свіже сало - 100 гр;
  • картопля - 500 гр;
  • цибуля ріпчаста - 1 головка;
  • борошно;
  • чорний мелений перець;
  • сіль;
  • рослинна олія.

Печінка яловича з картоплею, цибулею і салом на сковороді

Як приготувати яловичу печінку з картоплею на сковороді

Спочатку займемося печінкою. Вирізаємо великі протоки і знімаємо плівку з шматочка обраного для приготування. Далі, моєму її і нарізаємо на невеликі шматочки.

Свіже сало, також, нарізаємо невеликими квадратами, а цибулю подрібнюємо півкільцями. Ось як виглядають у мене продукти перед приготуванням.

Печінка яловича з картоплею, цибулею і салом на сковороді

Далі, обсмажуємо кубики сала в сковороді, буквально 2-3 хвилини. Потім викладаємо до сала шматочки печінки, попередньо підсолені, присипані перцем і обсипані борошном. На фото це виглядає так.

Печінка яловича з картоплею, цибулею і салом на сковороді

Печінку обсмажуємо недовго. Хвилини через 3 перевертаємо її і засипаємо в сковороду цибулю.

Печінка яловича з картоплею, цибулею і салом на сковороді

Перемішуючи вміст сковорідки, обсмажуємо продукти ще хвилини 3.

Тепер, підійшла черга відправити в сковороду картопля. До цього часу він повинен бути почищений і нарізаний часточками. І перед тим як починати смажити картоплю, не забудьте його обсушити.

Печінка яловича з картоплею, цибулею і салом на сковороді

Обсмажуємо картоплю хвилин п'ять, періодично перемішуючи. Потім, сковороду закриваємо кришкою, зменшуємо вогонь до мінімуму і готуємо страву до готовності. Перед самим кінцем приготування можете додати сіль, якщо потрібно.

Печінка яловича з картоплею, цибулею і салом на сковороді

Печінка яловича з картоплею, цибулею і салом подається на стіл в гарячому вигляді. Посипте блюдо зеленою цибулькою і кличте зголоднілих рідних покуштувати ваш черговий кулінарний шедевр. Думаю, що вони гідно оцінять ваші старання! Всім смачного!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Смачна і м'яка печінка яловича смажена в особливому маринаді
Смачна і м'яка печінка яловича смажена в особливому маринаді
Яловича печінка - дуже смачний і корисний субпродукт, не кожному вдається приготувати. Щоб печінка яловича смажена вийшла м'якою і соковитою існують деякі хитрощі і особливі способи її теплової

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору