Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Смачна і м'яка печінка яловича смажена в особливому маринаді

Смачна і м'яка печінка яловича смажена в особливому маринаді

Яловича печінка - дуже смачний і корисний субпродукт, не кожному вдається приготувати. Щоб печінка яловича смажена вийшла м'якою і соковитою існують деякі хитрощі і особливі способи її теплової обробки.

Сьогодні я розкрию секрет приготування яловичої печінки з неймовірно м'якою і ніжною консистенцією. Мої фото, покроково продемонструють весь процес приготування простого смачного другої страви.

Заздалегідь приготуйте продукти наступного асортименту:

  • печінка яловича - 500 гр;
  • молоко - 1 2 склянки;
  • яйце - 1 шт .;
  • соєвий соус - 2 стол. ложки;
  • гірчиця суха - 1 стол. ложка;
  • борошно - 2 стол. ложки;
  • масло рослинне;
  • перець чорний мелений.

Як приготувати смажену печінку яловичу

Для початку, підготуємо печінку до обсмажування. Обов'язково видаляємо великі протоки і знімаємо плівку. Нарізаємо на рівні шматочки висотою, приблизно, в 0,5 см. Ось такі красиві скибочки яловичої печінки у мене вийшли.

Смачна і м'яка печінка яловича смажена в особливому маринаді

Щоб печінка вийшла соковитою, її слід залити молоком і витримати в прохолодному місці години дві.

Смачна і м'яка печінка яловича смажена в особливому маринаді

Родзинкою цього рецепта є особливий маринад, в якому слід витримати шматочки печінки перед обсмажуванням. Саме цей склад маринаду додасть печінки ніжну, м'яку і соковиту структуру. Отже, готуємо маринад: яйце перемішуємо з соєвим соусом, додаємо борошно і гірчичний порошок. Маринад слід ретельно перемішати, щоб він вийшов без грудочок. В останню чергу перчимо його і знову перемішуємо. Ось такий у мене вийшов маринад.

Смачна і м'яка печінка яловича смажена в особливому маринаді

Далі за рецептом - зливаємо молоко і заливаємо шматочки печінки отриманим маринадом. Витримуємо печінку в такий заливці годин 7-8, а ще краще залишити її в цьому складі на ніч, прибравши лоток в холодильник.

Смачна і м'яка печінка яловича смажена в особливому маринаді

На наступний день обсмажуємо скибочки печінки в рослинному маслі до приємною золотистого і готовності. Смажимо з двох сторін, приблизно, по 3-4 хвилини на середньому вогні.

Смачна і м'яка печінка яловича смажена в особливому маринаді

Печінка яловича смажена вважається просмажене, якщо виділяється прозорий сік при наколюванні виделкою або ножем.

Смачна і м'яка печінка яловича смажена в особливому маринаді

Таку смажену печінку подають з овочевими салатами або просто свіжими овочами. На гарнір можна запропонувати і картопляне пюре, розсипчастий рис, макарони.

Смачна і м'яка печінка яловича смажена в особливому маринаді

М'яка і смачна яловича печінка готується просто, якщо знати невеликі секрети і дотримуватися всіх правил приготування, які продемонстрував мій покроковий рецепт з фото. Готуйте з нами і у вас все вийде! І приємного вам апетиту!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору