Наш рецепт » Другі страви » Картопля по-французьки в духовці зі свининою і грибами

Картопля по-французьки в духовці зі свининою і грибами

Сьогоднішній готується нами рецепт - це ситна картопля з м'ясом і грибами. Якщо блюдо готують в формі або деку, його називають «Картоплею по-французьки». Ті ж інгредієнти можна сформувати порціями і запекти в горщиках. У будь-якому випадку, після програми не значних зусиль, у нас виходить дуже гарне і не менш смачне другу страву і, одночасно, гаряча закуска.

Складові:

Картопля по-французьки в духовці зі свининою і грибами

400 гр м'яса;

3 великих картоплі;

200 гр печериць;

150 гр сиру;

1 цибулина

майонез;

сіль;

рослинна олія.

Як готувати картоплю по-французьки

Як м'ясо для цієї страви, зазвичай, вибираю свинину з помірною кількістю прошарків сала. Але, куряче філе або яловичина, так само, підійде.

Нарізати цибулю півкільцями і встелити дно форми.

Картопля по-французьки в духовці зі свининою і грибами

Невеликі шматки свинини відбити, покрити ними цибулю.

Картопля по-французьки в духовці зі свининою і грибами

Посолити, змастити майонезом.

Картопля по-французьки в духовці зі свининою і грибами

Картоплю нарізати порівняно тонко. Викладаємо її наступним шаром. Посолити, побризкати злегка рослинним маслом.

Картопля по-французьки в духовці зі свининою і грибами

УВАГА: якщо готувати велику порцію картоплі, то його варто стелити на дно, щоб добре протушкувати в стекла соку. В цьому випадку рослинне масло не буде потрібно. Потім розкладаємо м'ясо і цибулю. Часто набирають кілька шарів, чергуючи просто м'ясо і картоплю.

Але, повернемося до нашого рецептом.

На картопля йдуть гриби. Слід пам'ятати, що в них багато води і чим більше хочемо їх додати, тим більше буде непотрібного соку. Краще їх злегка просушити на сушінні або в прочинених духовці.

Картопля по-французьки в духовці зі свининою і грибами

Потім, укрити блюдо натертим сиром.

Картопля по-французьки в духовці зі свининою і грибами

Полити злегка майонезом, це зробить сир м'якше і більш тягучим.

Картопля по-французьки в духовці зі свининою і грибами

Запекти в духовці близько півгодини.

Картопля по-французьки в духовці зі свининою і грибами

УВАГА: м'ясо можна попередньо замаринувати в улюблених спеціях. Аромат страви тільки покращиться.

Нарізаємо порційними шматками і викладаємо їдоках на тарілки.

Картопля по-французьки в духовці зі свининою і грибами

Картопля по-французьки зі свининою і грибами - відмінне рішення для щільного обіду або довгого застілля. Тим більше, що рецепт такий, що дозволяє приготувати страву заздалегідь, і стоячи в холодильнику, воно просто буде чекати потрібного часу, щоб відправитися в духовку.

Картопля по-французьки в духовці зі свининою і грибами

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Печеня з м'ясом, грибами і картоплею - незвичайні зрази а-ля Нельсон по-французьки
Печеня з м'ясом, грибами і картоплею - незвичайні зрази а-ля Нельсон по-французьки
Ми все точно знаємо, що зрази - це щось типу котлет із захованою всередині начинкою. Але великі витівники французи придумали такі зрази а-ля Нельсон, в яких ні котлет, ні начинки годі й шукати.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору