Наш рецепт » Другі страви » Молода картопля з куркою в духовці в рукаві

Молода картопля з куркою в духовці в рукаві

Після бурхливих свят і калорійної їжі або знемагаючи в літню спеку, так хочеться якогось спокійного дієтичного страви. Смачний молода картопля запечений в духовці з куркою і овочами - саме таке блюдо. Використовуючи мій крок за кроком оформлений рецепт з фото молода картопля з куркою в духовці зможете приготувати дуже легко і просто. Їсти таке запечене блюдо дуже навіть смачно і корисно всім. Готуйте на здоров'я!

Інгредієнти, які знадобляться:

  • 5 штук великого молодої картоплі;
  • 1 морква;
  • 1 великий болгарський перець будь-якого кольору;
  • 2 цибулини середнього розміру;
  • 550-600 грам курячого міксу (гомілка, стегно, крило);
  • 1,5 грама сухого розмарину;
  • 1,25 грама паприки;
  • 3 грами великої морської солі;
  • 2 ст. ложки свіжого соку лимона або лайма;
  • улюблена зелень для прикраси (у мене кінза).

Як запекти молода картопля з куркою в духовці в рукаві

Для початку включаємо духовку в режим 190 градусів.

В окремому посуді маринуємо курячий мікс зі спеціями і соком лимона або лайма.

Картопля промиваємо та нарізаємо великими кружечками. Цибулини і морква чистимо, також крупно нарізаємо. Болгарський перець (у мене жовтий) очищаємо від насіння і ріжемо великими смужками.

Тепер, складаємо все разом в кулінарний рукав і затискаємо його кліпсою (можна перев'язати ниткою або з'єднати степлером). Обережно перевертаємо наповнений рукав кілька разів, щоб вміст змішалося.

Молода картопля з куркою в духовці в рукаві

Кладемо рукав на деко, зверху проколюємо його зубочисткою в одному місці і відправляємо в духовку на 45 хвилин. Потім, надривається рукав і ще тримаємо в духовці не довше ніж 7 хвилин.

Молода картопля з куркою в духовці в рукаві

Тепер викладаємо на блюдо готову курочку, картопля і всі овочі. Посипаємо рубаною зеленню і швиденько несемо на стіл.

Молода картопля з куркою в духовці в рукаві

Молода картопля з куркою запечений в духовці в рукаві по запропонованим рецептом, виходить дуже смачним і дієтичним, а вдало підібрані перець і моркву доповнюють як колірну, так і смакову гаму. А кожна досвідчена господиня знає, що їмо ми не тільки ротом, а й очима.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору