Овочеве рагу з кабачками, куркою і картоплею
Овочеве рагу з кабачками, куркою і картоплею - ароматне, смачне і просте в приготуванні блюдо, в якому вдало поєднуються користь овочів і ситність м'яса. Спробуйте зварити його використовуючи мій простий рецепт з покроково зробленими фото. Результат обов'язково порадує всю родину!
Складові:
- 8 шт. картоплі;
- 1 морква;
- 2 кабачка;
- пучок кропу;
- зубчик часнику;
- цибулина;
- 4 курячі стегна;
- 3 ст. л. масла рослинного;
- перець мелений;
- склянка води;
- сіль.
Як приготувати овочеве рагу з кабачками, куркою і картоплею
Починаючи приготування, моєму овочі. Очищаємо їх від шкірки. Курку моєму і звільняємо від шкіри. Потім, кожне стегенце розрізаємо на чотири частини. М'ясо солимо і перчимо. Обсмаживши на сковороді з рослинним маслом курячі шматочки, відправляємо їх в глибоку каструлю.
Тепер, обсмажуємо на тій же сковороді до золотистої подрібнені попередньо цибулю з морквою. Перекладаємо їх до м'яса.
Картоплю нарізаємо кубиками. На сковороді, де пасерувати до цього моркву і цибулю, доводимо до отримання золотистої скоринки картоплю, посолити за смаком. Перекладаємо її в каструлю третім шаром.
Кабачки нарізаємо кубиками, як і картопля. Обсмажуємо трохи, солимо, поміщаємо до решти інгредієнтів.
Додаємо в каструлю склянку води - гарячої - і далі тушкуємо домашнє овочеве рагу 40 хвилин під кришкою. Після цього, нарізаємо часник з кропом і додаємо їх в блюдо. Тушкуємо ще 5 хвилин.
Ароматне, смачне овочеве рагу з кабачками, куркою, картоплею, приготоване по простому рецептом, зварено.
Корисне смачне і ситне тушковане блюдо з куркою і овочами можна подавати до столу, прикрасивши гілочкою зелені!