Наш рецепт » Другі страви » Овочеве рагу з кабачками, куркою і картоплею

Овочеве рагу з кабачками, куркою і картоплею

Овочеве рагу з кабачками, куркою і картоплею - ароматне, смачне і просте в приготуванні блюдо, в якому вдало поєднуються користь овочів і ситність м'яса. Спробуйте зварити його використовуючи мій простий рецепт з покроково зробленими фото. Результат обов'язково порадує всю родину!

Складові:

Овочеве рагу з кабачками, куркою і картоплею

  • 8 шт. картоплі;
  • 1 морква;
  • 2 кабачка;
  • пучок кропу;
  • зубчик часнику;
  • цибулина;
  • 4 курячі стегна;
  • 3 ст. л. масла рослинного;
  • перець мелений;
  • склянка води;
  • сіль.

Як приготувати овочеве рагу з кабачками, куркою і картоплею

Починаючи приготування, моєму овочі. Очищаємо їх від шкірки. Курку моєму і звільняємо від шкіри. Потім, кожне стегенце розрізаємо на чотири частини. М'ясо солимо і перчимо. Обсмаживши на сковороді з рослинним маслом курячі шматочки, відправляємо їх в глибоку каструлю.

Овочеве рагу з кабачками, куркою і картоплею

Тепер, обсмажуємо на тій же сковороді до золотистої подрібнені попередньо цибулю з морквою. Перекладаємо їх до м'яса.

Овочеве рагу з кабачками, куркою і картоплею

Картоплю нарізаємо кубиками. На сковороді, де пасерувати до цього моркву і цибулю, доводимо до отримання золотистої скоринки картоплю, посолити за смаком. Перекладаємо її в каструлю третім шаром.

Овочеве рагу з кабачками, куркою і картоплею

Кабачки нарізаємо кубиками, як і картопля. Обсмажуємо трохи, солимо, поміщаємо до решти інгредієнтів.

Овочеве рагу з кабачками, куркою і картоплею

Додаємо в каструлю склянку води - гарячої - і далі тушкуємо домашнє овочеве рагу 40 хвилин під кришкою. Після цього, нарізаємо часник з кропом і додаємо їх в блюдо. Тушкуємо ще 5 хвилин.

Ароматне, смачне овочеве рагу з кабачками, куркою, картоплею, приготоване по простому рецептом, зварено.

Овочеве рагу з кабачками, куркою і картоплею

Корисне смачне і ситне тушковане блюдо з куркою і овочами можна подавати до столу, прикрасивши гілочкою зелені!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Як маринувати м'ясо дикого зайця в маринаді з кефіру і приготувати рагу з м'яса зайця з квасолею, морквою і цибулею
Як маринувати м'ясо дикого зайця в маринаді з кефіру і приготувати рагу з м'яса зайця з квасолею, морквою і цибулею
Як відомо, м'ясо дикого зайця перед готуванням, безумовно, потрібно маринувати, інакше, воно буде жорстким. Цього разу я хочу поділитися з господарками покроковим рецептом дуже смачного рагу,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору