Наш рецепт » М'ясні страви » Курячі шлунки тушковані на сковороді з цибулею і морквою

Курячі шлунки тушковані на сковороді з цибулею і морквою

Пропоную приготувати курячі шлунки тушковані на сковороді з цибулею і морквою. Господиням не варто залишати без уваги ці субпродукти. Вони багаті білком і клітковиною, а значить, поживні і корисні для травлення. Також, в складі курячих пупков, як їх часто називають у народі, є вітаміни, макро-, мікроелементи. А ще, і це головне , Приготовані на мою покроково оформленим рецептом з фото, вони дуже смачні!

Складові:

Курячі шлунки тушковані на сковороді з цибулею і морквою

  • 0,5 кг курячих шлунків;
  • соняшникова олія;
  • цибулина;
  • сіль;
  • морква;
  • перець мелений чорний;
  • зелень кропу;
  • півсклянки води.

Як просто приготувати курячі шлунки тушковані на сковороді

Починаючи приготування, позбавляємося від специфічного аромату «пупков», вимочуючи їх в холодній воді протягом 23-25 ​​хвилин. Потім миємо, чистимо шлуночки. Розрізаємо їх навпіл.

Курячі шлунки тушковані на сковороді з цибулею і морквою

На сковороду наливаємо трохи олії рослинного. Туди ж поміщаємо курячі шлунки. Солимо їх, перчимо. Накриваємо кришкою. З «пупков» виділяється «сік» і так вони гасяться у власному соку на середньому вогні півгодини.

Курячі шлунки тушковані на сковороді з цибулею і морквою

В цей час шаткуємо цибулину, подрібнюємо морква - на тертці.

Курячі шлунки тушковані на сковороді з цибулею і морквою

Коли рідина з шлуночків википить, додаємо овочі і все разом обсмажуємо трохи.

Курячі шлунки тушковані на сковороді з цибулею і морквою

Додаємо воду - краще, якщо вона буде гарячою. Курячі шлунки тушковані на сковороді з овочами тримаємо на вогні до википання води. Потім, «пупочки» і овочі ще трохи обсмажуємо в залишився в сковороді олії. Додаємо ще солі, якщо потрібно.

Курячі шлунки тушковані на сковороді з цибулею і морквою

Смачні домашні тушковані курячі шлунки готові! Прикрашаємо кропом і подаємо до столу.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Курячі сердечка тушковані з грибами - як смачно приготувати закуску або начинку
Курячі сердечка тушковані з грибами - як смачно приготувати закуску або начинку
Курячі серця готуються дуже швидко і спектр страв з них досить широкий. Їх використовують для отримання бульйону, вживають як начинок в різній випічці і, навіть, вживають для приготування відбивних і

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору