Наш рецепт » М'ясні страви » Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

Сьогодні я хочу поділитися з вами дуже простим і смачним блюдом, точніше, покроково оформленим фото-рецептом його приготування. Це будуть курячі стегна тушковані в овочевому соусі з маринованих огірків. Виходить дуже смачно і незвично. Готується це нехитре блюдо на сковороді досить швидко. Про всі подробиці процесу готування розповість мій покроковий рецепт з фото.

Вивчимо список необхідних продуктів:

  • стегна курячі охолоджені - 4 штуки;
  • морквина - 1 штука;
  • цибуля ріпчаста - 1 головка;
  • огірки мариновані - 2 штуки;
  • борошно - 1 столова ложка;
  • томатна паста - 1 столова ложка;
  • вода - 200 мілілітрів;
  • рослинне масло - 3 столових ложки;
  • сіль за смаком.

Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

Як приготувати курячі стегна смачно і незвично

Курячі стегенця повинні бути охолодженими, ну, або повністю розмороженими. У цьому випадку м'ясо вийде дуже ніжним.

На сковороді розпалює масло і викладаємо стегна шкірою вниз. Обсмажуємо курку протягом 5-7 хвилин, до утворення апетитною рум'яної скоринки. Вогонь можна встановити на максимальне значення.

Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

Перевертаємо шматочки і засмажуємо другу сторону стегон. Підготовлену курку тимчасово викладаємо на тарілку.

Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

На ту ж сковороду додаємо трохи олії і викладаємо нарізку з моркви і цибулі.

Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

Обсмажуємо овочі на середньому вогні і додаємо столову ложку борошна.

Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

Перемішуємо борошно з засмажкою і присмачуємо овочі томатною пастою.

Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

У сковороду додаємо стерті на крупній тертці огірки.

Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

Овочі заливаємо склянкою води, солимо і тушкуємо 2-3 хвилини.

Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

Потім, повертаємо в сковороду стегна. М'ясо можна зверху полити овочевим соусом.

Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

Закриваємо сковороду кришкою і Томім блюдо на самому маленькому вогні протягом 40 хвилин.

Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

Готове м'ясо з соусом можна подавати з гарніром і без нього.

Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

Тушковані стегенця виходять дуже ніжними і соковитими, а соус густим і смачним.

Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

Якщо в засіках вашого холодильника завалялися мариновані або солоні огірочки, то неодмінно спробуйте приготувати з них не тільки овочеву підливу з куркою, але і смачний картопляний суп з фрикадельками і маринованими огірками.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору