Наш рецепт » Закуски » Рулет зі стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою і запечений в духовці

Рулет зі стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою і запечений в духовці

Пропоную кулінаркою приготувати апетитне, соковите і ніжне блюдо - рулет з стегна індички запечене в духовці і фарширований маринованими грибочками, цибулею та морквою. Запасайтеся продуктами і дотримуйтесь моєму детальному рецептом з покроково зробленими фото, а я бажаю вам успіху в приготуванні цього смачного святкового блюда.

Складові:

Рулет зі стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою і запечений в духовці

  • Стегно індички - 2 шт. вагою, приблизно, 1,5 кг;
  • Гриби мариновані - 200 гр;
  • Майонез - 20 гр;
  • Рослинна олія - ​​50 мл;
  • Морква - 1 шт .;
  • Цибулина - 1 шт .;
  • Сіль - 1 ч.л..

Перед тим як почати готувати я хочу дати невеликі рекомендації з вибору продуктів.

Індичину намагайтеся вибирати бройлерну, таке м'ясо ніжніше, менш жилаве і не вимагає тривалого приготування.

Гриби в своєму рецепті я використовувала шампіньйони, але Ви сміливо можете вибирати будь-які мариновані грибочки на свій смак.

Майонез краще брати не дуже жирний.

Як приготувати рулет з індички в духовці

І так, перше що потрібно зробити це підготувати начинку для індичого стегна.

Морквину і цибулю почистимо і подрібни як для засмажкою, тобто морква трьом на крупній тертці, а цибулю шаткуємо дрібним кубиком.

Рулет зі стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою і запечений в духовці

Потім, на рослинному маслі в сковороді пасеруємо овочі на слабкому вогні.

Рулет зі стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою і запечений в духовці

Нарізаємо печериці тонкими смужками.

Рулет зі стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою і запечений в духовці

Відправляємо гриби до морквині і цибульки в сковороду, перемішуємо, знімаємо сковороду з вогню і нехай начинка остигає.

Рулет зі стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою і запечений в духовці

А тим часом займемося підготовкою індичого м'яса. Стегенця спочатку моєму під прохолодною водою.

Потім, нам потрібно акуратно видалити з стегна велику кістку. Для цього, надрезаем індиче стегно в районі кістки і потроху розрізаючи м'ясо, відокремлюємо від нього кісточку.

Рулет зі стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою і запечений в духовці

На цьому фото кістка майже відділена від м'яса і вже просто перерізуємо сухожилля і виймаємо кісточку.

Рулет зі стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою і запечений в духовці

Разом з великою кісточкою з індичого стегна намагайтеся вийняти все сухожилля (див. На фото).

Рулет зі стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою і запечений в духовці

Розгортаємо стегно як книгу і трохи відбиваємо м'ясо молоточком.

Рулет зі стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою і запечений в духовці

Далі, кладемо стегно шкіркою вниз, солимо м'ясо і укладаємо начинку ближче до краю м'яса, як показано на фото .

Рулет зі стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою і запечений в духовці

Індиче стегно звертаємо рулетом.

Рулет зі стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою і запечений в духовці

Далі фаршироване стегно індички кладемо на лист фольги і зверху змащуємо майонезом.

Рулет зі стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою і запечений в духовці

Щільно обертаємо сирої рулет з стегна індички фольгою, укладаємо на деко і ставимо в розігріту духовку.

Рулет зі стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою і запечений в духовці

Запікати м'ясо ми будемо на середньому вогні протягом півтори години. Щоб уникнути підгоряння страви в деко краще налити 200-300 мл води.

Перше індиче стегно я розрізала ще гарячим, як тільки дістала з духовки зняла фольгу.

Рулет зі стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою і запечений в духовці

Ви навіть не можете собі уявити, який приголомшливий аромат стояв у вітальні, коли я подала гостям запечене стегно індички фаршироване грибами, цибулею і морквою.

Індичих ніжка з овочами вийшла апетитна, соковита, ніжна і неймовірно смачна.

Рулет зі стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою і запечений в духовці

Другий запечений рулет з стегна індички я спеціально не виймати з фольги до повного охолодження і потім на добу поклала в холодильник.

Подивіться, холодну фаршировану індичку мені вдалося нарізати тоненькими скибочками, які я подала гостям з маринованими помідори і хлібом.

Рулет зі стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою і запечений в духовці

Хочу сказати, що в охолодженому вигляді запечене індиче стегно фаршироване грибами теж дуже смачне. Буду рада, якщо мій рецепт припаде до душі Вашим домочадцям.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору