Дуже смачний салат з маринованими грибами, огірками і картоплею
Сьогодні я пропоную вам приготувати дуже простий, але від цього не менш смачний салат з маринованими грибами, огірками і картоплею. Якщо картоплю відварити заздалегідь, то приготувати цю страву можна всього за кілька хвилин. Ну, чим не паличка-виручалочка? Даний докладний рецепт з покроково зробленими фото продемонструє вам всі етапи приготування цього смачного і красивого салату.
Як приготувати салат з маринованих грибів
Співвідношення основних інгредієнтів має бути однаковим.
Картоплі знадобиться 4-5 середніх бульб, приблизно, 250 грам. Варимо його до готовності, охолоджуємо і відправляємо на 10-12 годин в холодильник. Можна залишити картоплю на холоді і довше, але не більше 2-3 днів. Поле цієї процедури овоч буде добре чиститься і при нарізці НЕ буде кришитися.
Свіжий огірочок, вагою 250 грам, ріжемо невеликими брусочками.
Мариновані гриби - 250 грам. У півлітрової баночці грибів якраз чверть кілограма. Я використовувала маленькі мариновані лисички власної консервації, але їх можна замінити маринованими опеньками. У магазинах ці гриби продаються з маленькими капелюшками і довгими ніжками. Для цього салату подрібнювати гриби не потрібно, тільки злити рідину і прибрати спеції.
40 грам зеленої цибулі і пару гілочок свіжого кропу миємо й подрібнюємо.
З'єднуємо всі інгредієнти в одному салатнику.
Додаємо сіль і рослинну рафіновану олію.
Готовий салат з маринованими грибами можна подати в порційних тарілках або креманках.
Дуже просто, швидко і смачно! Раджу спробувати приготувати таку страву на святковий пісний стіл або на сімейний буденний вечерю. Смачного!