Наш рецепт » Другі страви » Кабачки тушковані в сметані з помідорами і цибулею

Кабачки тушковані в сметані з помідорами і цибулею

Сьогодні я пропоную вам найсмачніший, домашній рецепт гасіння кабачків в сметані. Додавання помідор і цибулі, покращують аромат і позитивно впливають на смакові якості страви. Готувати тушковані кабачки за цим рецептом може навіть не дуже досвідчена господиня, адже всі інгредієнти додаються по черзі, а рецепт з фото описує приготування покроково.

Інгредієнти розподілені в трилітровій каструлі так:

• 2/3 обсягу займають очищені обсмажені кабачки;

• 5 дрібних цибулин;

• 0,5 кг помідор;

• 400 гр нежирної сметани;

• ½ склянки води;

• рослинна олія для обсмажування;

• сіль за смаком.

Як смачно приготувати тушковані кабачки

Перше, що варто зробити починаючи готувати - це добре вимити кабачки і розрізати на половинки. Якщо потрібно, то слід видалити шкірку з насінням і нарізати на півкільця. На сковороду з товстим дном налити трохи олії, викласти часточки кабачків, посолити, накрити кришкою.

Кабачки тушковані в сметані з помідорами і цибулею

Як тільки нижня сторона кабачків підрум'янилася, перевертаємо півкільця і ​​обсмажуємо другу сторону.

Кабачки тушковані в сметані з помідорами і цибулею

Обсмажені кабачки перекладаємо в каструлю, додаємо воду, продовжуємо обсмажувати інші кабачки.

Чистимо і нарізаємо півкільцями цибулю.

Кабачки тушковані в сметані з помідорами і цибулею

Потім, його треба відразу додати в кабачки, оскільки це продукт, який готується в гасінні довше всіх інших.

Вибираємо дрібні помідори, ретельно промиваємо їх, видаляємо плодоніжки і нарізаємо плоди на четвертинки.

Кабачки тушковані в сметані з помідорами і цибулею

Додаємо помідори до кабачків і цибулі. Продовжуємо обсмажувати інші кабачки, у міру готовності додаємо в каструлю.

Сметану викладаємо останньої, після обсмажування всіх кабачків.

Кабачки тушковані в сметані з помідорами і цибулею

До цього часу, в каструлі повинен утворитися бульйон, але якщо його замало, можна додати ще трохи води. Перевіряємо на сіль, додаємо до смаку.

Тушкуємо півтори години під закритою кришкою на слабкому вогні!

Кабачки тушковані в сметані з помідорами і цибулею

До столу, тушковані в сметані з помідорами і цибулею, кабачки подаємо як другу страву: гарячим в глибоких тарілках.

Кабачки тушковані в сметані з помідорами і цибулею

Навіть на фото видно як смачно вийшло. Приємного апетиту всім любителям овочевих страв.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані
Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані
Морський окунь запечений з ароматними травами в сметані є дуже легким у приготуванні, смачним і простим рибним блюдом. Морський окунь в духовці виходить дуже ніжним, не містить багато калорій і
Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами
Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами
Смачна піца стала улюбленим блюдом не тільки італійців, але і наших співвітчизників. Є безліч способів приготувати домашню піцу, пропоную вам ще одну кулінарну варіацію, в якій використовується

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору