Наш рецепт » Другі страви » Кабачки тушковані в сметані з помідорами і цибулею

Кабачки тушковані в сметані з помідорами і цибулею

Сьогодні я пропоную вам найсмачніший, домашній рецепт гасіння кабачків в сметані. Додавання помідор і цибулі, покращують аромат і позитивно впливають на смакові якості страви. Готувати тушковані кабачки за цим рецептом може навіть не дуже досвідчена господиня, адже всі інгредієнти додаються по черзі, а рецепт з фото описує приготування покроково.

Інгредієнти розподілені в трилітровій каструлі так:

• 2/3 обсягу займають очищені обсмажені кабачки;

• 5 дрібних цибулин;

• 0,5 кг помідор;

• 400 гр нежирної сметани;

• ½ склянки води;

• рослинна олія для обсмажування;

• сіль за смаком.

Як смачно приготувати тушковані кабачки

Перше, що варто зробити починаючи готувати - це добре вимити кабачки і розрізати на половинки. Якщо потрібно, то слід видалити шкірку з насінням і нарізати на півкільця. На сковороду з товстим дном налити трохи олії, викласти часточки кабачків, посолити, накрити кришкою.

Кабачки тушковані в сметані з помідорами і цибулею

Як тільки нижня сторона кабачків підрум'янилася, перевертаємо півкільця і ​​обсмажуємо другу сторону.

Кабачки тушковані в сметані з помідорами і цибулею

Обсмажені кабачки перекладаємо в каструлю, додаємо воду, продовжуємо обсмажувати інші кабачки.

Чистимо і нарізаємо півкільцями цибулю.

Кабачки тушковані в сметані з помідорами і цибулею

Потім, його треба відразу додати в кабачки, оскільки це продукт, який готується в гасінні довше всіх інших.

Вибираємо дрібні помідори, ретельно промиваємо їх, видаляємо плодоніжки і нарізаємо плоди на четвертинки.

Кабачки тушковані в сметані з помідорами і цибулею

Додаємо помідори до кабачків і цибулі. Продовжуємо обсмажувати інші кабачки, у міру готовності додаємо в каструлю.

Сметану викладаємо останньої, після обсмажування всіх кабачків.

Кабачки тушковані в сметані з помідорами і цибулею

До цього часу, в каструлі повинен утворитися бульйон, але якщо його замало, можна додати ще трохи води. Перевіряємо на сіль, додаємо до смаку.

Тушкуємо півтори години під закритою кришкою на слабкому вогні!

Кабачки тушковані в сметані з помідорами і цибулею

До столу, тушковані в сметані з помідорами і цибулею, кабачки подаємо як другу страву: гарячим в глибоких тарілках.

Кабачки тушковані в сметані з помідорами і цибулею

Навіть на фото видно як смачно вийшло. Приємного апетиту всім любителям овочевих страв.

Рекомендуем

Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані
Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані
Морський окунь запечений з ароматними травами в сметані є дуже легким у приготуванні, смачним і простим рибним блюдом. Морський окунь в духовці виходить дуже ніжним, не містить багато калорій і
Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами
Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами
Смачна піца стала улюбленим блюдом не тільки італійців, але і наших співвітчизників. Є безліч способів приготувати домашню піцу, пропоную вам ще одну кулінарну варіацію, в якій використовується

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору