Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Курячі гомілки в духовці - в майонезі, з часником і спеціями

Курячі гомілки в духовці - в майонезі, з часником і спеціями

Приготувати курячі ніжки, від яких гості будуть просто в захопленні - просто. Я розповім, як запекти курячі гомілки в духовці, попередньо витримавши їх в спеціальному маринаді.

Куркума, чорний перець, червона паприка і часник додадуть курці неповторні смакові нотки і красивий колір. А майонез зробить свою справу - додасть курячому м'ясу м'якість і ніжну структуру. Покроково оформлений рецепт з фото покаже всі нюанси запікання курячих гомілок. Вам просто залишається слідувати моїм рекомендаціям - і у вас все вийде.

Перерахую необхідні продукти:

Курячі гомілки в духовці - в майонезі, з часником і спеціями

  • курячі гомілки - 4-6 шт .;
  • майонез - 1-2 стіл. ложка;
  • часник - 2-3 зубчики;
  • чорний мелений перець - 2-3 щіпки;
  • паприка - 1 2 чайн. ложки;
  • куркума - 1 4 чайн. ложки;
  • сіль;
  • соняшникова олія.

Як запекти курячі гомілки в духовці в майонезі, з часником і спеціями

Головне умови для отримання м'якого і соковитого м'яса полягає в тому, що курячі ніжки повинні полежати тривалий час в маринаді перед запіканням. Тому, підготуємо їх для цієї процедури. Гомілки промиваємо водою і обтирає до сухості серветкою. Потім, поміщаємо в ємність, подсаливаем, перчимо і промазуємо подрібненим часником.

Курячі гомілки в духовці - в майонезі, з часником і спеціями

Посипаємо паприкою і куркумою. Ось як це у мене виглядає на фото.

Курячі гомілки в духовці - в майонезі, з часником і спеціями

Додаємо майонез і руками перемащуємо шматочки курки спеціями з майонезом.

Курячі гомілки в духовці - в майонезі, з часником і спеціями

Ретельно обмащуємо всі сторони гомілок, потім укладаємо в посуд, де вони щільно притиснуті одна до одної, накриваємо кришкою і відправляємо в холодильник. Буде краще, якщо вони постоять в маринаді всю ніч.

Курячі гомілки в духовці - в майонезі, з часником і спеціями

Перед запіканням змащуємо форму рослинним маслом і щільно укладаємо в неї курячі гомілки, розправляючи шкіру.

Курячі гомілки в духовці - в майонезі, з часником і спеціями

Запікаємо в духовці до рум'яної при температурі 200 ° С хвилин 30-40.

Курячі гомілки в духовці - в майонезі, з часником і спеціями

Гарніруем курячі гомілки розсипчастим рисом. Блюдо за смаковими якостями і презентації претендує для подачі на святковий стіл у вигляді гарячої закуски. Але і в будні дні приємно порадувати своїх рідних смачними курячими ніжками запеченими в духовці у цій простому рецептом.

Курячі гомілки в духовці - в майонезі, з часником і спеціями

Гілочки кропу і петрушки прикрасять блюдо і зроблять його більш апетитним. Спробуйте і ви приготувати в духовці запечені курячі ніжки з апетитною скоринкою. Смачного!

Завершуючи, пропоную відео-рецепт запечених в духовці курячих гомілок.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору