Наш рецепт » Другі страви » Запечена фарширований перець з картоплею і сиром

Запечена фарширований перець з картоплею і сиром

У цьому своєму рецепті я хочу розповісти кулінаркою, як запекти в духовці неймовірно смачний і корисний болгарський перець фарширований картопляним пюре і сиром. При цьому варіанті приготування фарширований перець з картоплею готується з мінімальною кількістю масла. Ми не будемо поливати його традиційної смачною і жирної підливою, так що наше блюдо сміливо можна назвати дієтичним. Ознайомившись з моїм покроково оформленим рецептом з фото, ви легко зможете побалувати своїх домашніх новим варіантом фаршированого перцю.

продукти:

Запечена фарширований перець з картоплею і сиром

  • перець болгарський (великий) - 3 шт .;
  • цибулина - 1 шт .;
  • картопля - 6 шт .;
  • вершкове масло - 30 гр;
  • рослинне масло - 30 гр;
  • твердий сир - 100 гр;
  • сіль за смаком;
  • картопляний відвар - 100 мл.

Як готувати фаршировані перці з картоплею і сиром

Для початку, болгарський перець потрібно вимити, а потім, видалити у нього хвостик разом з насінням.

Запечена фарширований перець з картоплею і сиром

Зробити це можна або за допомогою спеціального пристосування, або звичайною чайною ложкою.

Далі, ставимо кип'ятити воду і бланшируємо в ній перець протягом трьох-п'яти хвилин.

Запечена фарширований перець з картоплею і сиром

Щоб бланширує перчик не втратила свій красивий червоний колір, виймаємо його з окропу шумівкою і швидко обдаємо холодною водою.

Тепер нам потрібно приготувати картопляну начинку. Картоплю чистимо, бульби споліскуємо водою і ріжемо на чотири-шість частин. Кількість частин залежить від величини картоплі.

Воду для пюре краще заздалегідь закип'ятити. Нарізану картоплю укладаємо в каструлю, заливаємо окропом і додаємо сіль.

Запечена фарширований перець з картоплею і сиром

Варимо картоплю до готовності на середньому вогні в каструлі з відкритими кришкою.

Поки картопля вариться, нам потрібно цибулю почистити, порізати як на зажарку і на рослинному маслі підсмажити до рум'яного кольору.

Запечена фарширований перець з картоплею і сиром

Салатний перець акуратно розрізаємо на половинки.

Запечена фарширований перець з картоплею і сиром

Готовність картоплі перевіряємо виделкою, просто протикає шматочок картоплі, вилка повинна в нього легко входити.

По закінченню варіння картопляний відвар зливаємо в мисочку.

Відварну картоплю разом з вершковим маслом ретельно розминаємо товкачем.

Запечена фарширований перець з картоплею і сиром

Потім, додаємо наш золотистий пасеровану цибулю, картопляний відвар і перемішуємо начинку для перців до однорідної консистенції.

Запечена фарширований перець з картоплею і сиром

Твердий сир натираємо на дрібній тертці.

Запечена фарширований перець з картоплею і сиром

За допомогою столової ложки наповнюємо підготовлений болгарський перець картопляною начинкою.

Запечена фарширований перець з картоплею і сиром

Перці укладаємо на деко і тільки потім щедро посипаємо тертим сиром. Запікати наше блюдо будемо в духовій шафі на великому вогні протягом десяти хвилин.

Апетитний перець фарширований картопляним пюре і сиром викладаємо на порційні тарілки і подаємо їдоках, як то кажуть, з пилу з жару.

Запечена фарширований перець з картоплею і сиром

На додаток до запеченим перцям я завжди пропоную своїм домочадцям свіжі овочі або зелень. Готуйте просто, а їжте із задоволенням!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Печериці фаршировані сиром і запечені в духовці. Простий і смачний рецепт з фото.
Печериці фаршировані сиром і запечені в духовці. Простий і смачний рецепт з фото.
Печериці і сир продукти дуже корисні. Вони замінюють м'ясо, поповнюють запас білків, вітамінів і кальцію в організмі. Навчіться готувати з цих грибів смачну закуску, фаршировані печериці.
Карась смажений на сковороді і фарширований цибулею і морквою
Карась смажений на сковороді і фарширований цибулею і морквою
Карась смажений на сковороді - блюдо, яке, в першу чергу, призначається всім пристрасним шанувальникам рибних страв. На цей раз у нас буде смажений карась, випотрошених черевцеякого фарширується

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору