Печериці фаршировані сиром і запечені в духовці. Простий і смачний рецепт з фото.
Печериці і сир продукти дуже корисні. Вони замінюють м'ясо, поповнюють запас білків, вітамінів і кальцію в організмі. Навчіться готувати з цих грибів смачну закуску, фаршировані печериці.
Щоб приготувати цю смачну грибну закуску нам знадобляться наступні продукти:
- сир твердий - 200 г.
- печериці великі - 15 шт.
- болгарський перець - 1 шт.
- салат листовий
- яйце - 1 штука
- помідор - 1 шт.
- сметана - 0,3 склянки
- панірувальні сухарі
- чорний мелений перець
- сіль
А тепер, як приготувати шампіньйони фаршировані сиром і овочами.
Печериці очистити від шкірки, відокремити ніжки і вимити.
Сир натираємо великої теркою.
Ніжки печериць, помідор, зелень і перець необхідно дрібно порізати, додати частину сиру і змішати для начинки.
Робимо соус. Сире яйце і сметану збиваємо, солимо і поперчити.
Капелюшки печериць вмочити в соус, панірувальні сухарі і викласти на деко.
Фаршируємо гриби приготовленої начинкою, вливаємо в капелюшки небагато соусу.
і посипаємо натертим сиром.
Духовку потрібно нагріти до температури 180 градусів. Запікаємо нафаршировані шампіньйони 20 хвилин.
Ось наші грибочки і готові. Викладайте їх на блюдо і можна подавати до столу.
До фаршированим шампіньйонів подаємо сметану і свіжий хліб. Гостям можна запропонувати по келиху вина і мінеральну воду. Для дитячого столу подайте замість вина лимонад або соки.