Наш рецепт » Другі страви » Фаршировані черепашки з грибами в духовці

Фаршировані черепашки з грибами в духовці

Сьогодні буду готувати макарони-черепашки з начинкою з грибів, приготованих в ніжному вершковому соусі. Такий вид макаронних виробів в італійській кухні відомий як: Conchiglie (конкільє, що означає раковини молюска) - це мене великі черепашки і Conchiglioni (конкільоні) - великі черепашки різної форми. Фарширувати можна і ті, і ті, але на наповнення фаршем не великих черепашок піде більше часу. Мій крок за кроком оформлений рецепт з фото дозволить вам легко і просто приготувати одну з різновидів італійської пасти у себе на кухні.

Складові:

Фаршировані черепашки з грибами в духовці

  • сіль за смаком;
  • цибуля - 1/2 шт .;
  • орегано - 1/2 ч.л .;
  • сметана - 2 ст.л .;
  • макарони черепашки - 200 гр;
  • часник сушений - 1/2 ч.л .;
  • вершкове масло - 30 гр;
  • суміш перців - 5 гр;
  • сушений кріп - 3 гр;
  • печериці - 100 гр;
  • цедра лимона - 5 гр;
  • італійські трави - 1/2 ч.л.

Як приготувати фаршировані черепашки з грибами

Починається приготування з того, що потрібно закип'ятити воду і відварити черепашки до стану аль-денте - до напівготовності. Поки макарони варяться - розтопити на сковорідці шматочок маслечка.

Фаршировані черепашки з грибами в духовці

Нашаткувати дрібно печериці.

Фаршировані черепашки з грибами в духовці

Нарізати цибулю і відправити разом з печерицями до маслу.

Фаршировані черепашки з грибами в духовці

Обсмажити цибулю і грибочки до випаровування рідини.

Фаршировані черепашки з грибами в духовці

Додати спеції, крім часнику, і згасити суміш пару хвилин.

Фаршировані черепашки з грибами в духовці

Додати сметану до грибів і цибулі.

Фаршировані черепашки з грибами в духовці

Нарубати цедру на дрібні шматочки.

Фаршировані черепашки з грибами в духовці

Додати сушений часник і цедру до грибів і зняти начинку з вогню.

Фаршировані черепашки з грибами в духовці

Відварені макарони-черепашки викласти у жароміцних форму.

Фаршировані черепашки з грибами в духовці

Начинити кожну черепашки грибочками і відправити блюдо на 10 хвилин в духовку. Температуру варто виставити на 180 градусів.

Фаршировані черепашки з грибами в духовці

Готову страву посипати сушеним або свіженьким кропом і подавати закуску гарячої до столу!

Фаршировані черепашки з грибами в духовці

Такі смачні фаршировані черепашки з грибами відмінно поєднується зі свіжими овочами та салатами з них, м'ясними закусками або смаженої рибкою.

Фаршировані черепашки з грибами в духовці

Смачні, ароматні і дуже ніжні макарони-черепашки з грибним фаршем відмінно доповнять святкове застілля і не тільки в пост. Крім того, вони послужать красивим і ситним другою стравою в будні. Всього півгодини - і ароматні фаршировані черепашки з грибами, один з варіантів знаменитої італійської пасти, на вашому столі!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору